5 Січня 2018
Новини

Чоловік, якого покинули 25 років тому в під’їзді, шукає свою маму і родичів

Чоловік, якого покинули 25 років тому в під’їзді, шукає свою маму і родичів

В’ячеслав Ілик із Харкова був покинутий у ранньому дитинстві в під’їзді одного з будинків, повідомляє видання «КП в Україні». 

Переляканого маленького хлопчика в пальтечку і в синій в’язаній шапочці з помпоном знайшли 25 грудня 1992 року. Голодний і замерзлий малюк не міг пояснити, звідки він і де його мама, тоді дитині виповнилося лише півтора року. Знайшли його у будинку № 26 на Червоношкільній набережній у Харкові.

«Я шукаю своїх батьків із 17 років, у мене є тільки акт про знайдену дитину. Це був 1992 рік. У мене були обмороження рук і ніг», – згадує чоловік.

В’ячеслав перевірив численні версії, які могли би спричинити таку жахливу ситуацію з його дитинства. Чоловік каже, що не відчуває образ на рідних, але дуже хоче їх відшукати, дізнатися, хто його родина.

«Можливо, мене вкрали, коли мені було півтора року, і мої батьки ось уже 25 років теж шукають мене. Можливо, вони мене самі залишили в під’їзді будинку, але, незважаючи на мої поневіряння по інтернатах, я зміг їх пробачити. Напевно, вони хороші люди, просто тоді так склались обставини. Я дуже хочу їх побачити...» – каже В’ячеслав.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему