В центрі уваги

Сергій Стрихарчук: «Ми вкладаємо у соціальні проекти душу»

Сергій Стрихарчук: «Ми вкладаємо у соціальні проекти душу»
Сергій Стрихарчук у Старому місті Луцька

Компанія «Бетон Брук Сервіс» Сергія Стрихарчука за короткий термін стала не лише одним з провідних виробників бруківки на Волині, а й збудувала низку об'єктів соціальної інфраструктури. Зокрема, в цьому переліку є дитячий садок та фельдшерсько-акушерські пункти. А ще їхня бруківка з'явилася в парках Луцька і стала окрасою території біля замку Любарта.

За словами директора «Бетон Брук Сервіс» Сергія Стрихарчука, участь в таких проектах - це внесок його команди в розбудову Волині та інфраструктури краю, тим більше частина проектів були благодійними. Наприклад, Алея ліхтарів у Центральному парку імені Лесі Українки та сквер біля кафе Benedict викладені за кошти компанії. Зрештою, жителі Луцької громади та її гості можуть на власні очі побачити результати роботи компанії «Бетон Брук Сервіс». 

«Думаю, більшість лучан бачили замок викладений бруківкою на одному з перетинів паркових алей. А віднедавна можна милуватися красою Алеї зі скульптурами Миколи Голованя. Особливо чарівно тут ввечері, коли вмикають підсвітку скульптур. Рекомендую тут усім побувати. І обов'язково у вечірню пору підійти до замку Любарта, де ми облагороджували територію. На мою думку, вийшло дуже гарно. Ми вклали в цю роботу душу, бо хотіли, щоб не було соромно перед туристами за наше місто», - розповідає він. 

До слова, біля замку Любарта майстри компанії зберегли стару бруківку, скомпонувавши з сучасною. 

У Центральному парку ЛуцькаУ Центральному парку ЛуцькаУ Центральному парку ЛуцькаУ Центральному парку ЛуцькаТериторія біля замку ЛюбартаТериторія біля замку ЛюбартаТериторія біля замку ЛюбартаТериторія біля замку ЛюбартаТериторія біля замку ЛюбартаТериторія біля замку Любарта
Алеї в Центральному парку та територія біля замку

Сьогодні чи не найбільша гордість компанії — дитячий садок «Крупинка» в селі Крупа на території Підгайцівської громади. Адже це перший дитсадок у громаді за час Незалежності України. Цей об'єкт надзвичайно важливий, бо в ньому виховуватимуть майбутнє нашої держави — дітей. 

«Садок розрахований на 105 місць. Він збудований за останніми технологічними вимогами: на подвір’ї – тактильна плитка для слабкозорих, на вході немає порогів та сходів. На першому поверсі – група з спеціально обладнаним санвузлом, яку при потребі можуть відвідувати діти з інвалідністю. У закладі – тепла підлога», – каже Сергій Стрихарчук.

Відкриття садочка відбулося 18 жовтня і місцеві жителі неймовірно раділи, тому що збулася їхня мрія, адже їхні діти виховуватимуться в сучасному та комфортному дитсадку.

ЗДО Крупинка

Також за останні роки компанія «Бетон Брук Сервіс» працювала над реконструкцією фельдшерсько-акушерських пунктів у громадах Волині. Зокрема, у селах Вишнів (Любомльський район), Піщане (Камінь-Каширський район), Бірки (Любешівський район) та Затурці (Локачинський район).

«Для нас робота на таких об'єктах — причина для подвійної гордості, адже в цих закладах рятують життя та оберігають здоров'я. Медики та жителі громад дуже задоволені результатом», – каже Сергій Стрихарчук.

ФАП у Затурцях

Зауважимо, що це далеко неповний перелік об'єктів, на яких працювали майстри компанії «Бетон Брук Сервіс». Сьогодні її бруківкою вкладають міські двори та вулиці, а її фахівці відновлюють навіть військові об'єкти.

«Хочу сказати, що для нас кожен об'єкт це не просто бізнес, а частина нашої історії. Ми вкладаємо в них не тільки роботу, а й душу, бо нашій команді небайдуже майбутнє рідної Волині», –  каже Сергій Стрихарчук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Інтерв'ю
В тему