В центрі уваги

Квартири розкупили ще до здачі в експлуатацію: «Луцьксантехмонтаж» завершив зведення «Волошкового дому»

Квартири розкупили ще до здачі в експлуатацію: «Луцьксантехмонтаж» завершив зведення «Волошкового дому»
ЖК «Волошковий дім»

Комфорт, доступність та зручність — ось лише декілька переваг житлового комплексу «Волошковий дім», який на межі села Липини та Луцька збудувала компанія «Луцьксантехмонтаж №536».

27 липня забудовник отримав сертифікат готовності об'єкта до експлуатації.

Як зазначає перша заступниця генерального директора ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ірина Патлашинська, житловий комплекс почали будувати у 2017 році. З завершенням вклалися в заплановані терміни — другий квартал 2020 року. У червні передали документи на отримання сертифікату готовності, а отримали його лише наприкінці липня.

«Волошковий дім» складається з двох будинків по 10 поверхів кожен.

«Це близько 16 тисяч метрів квадратних. У першому будинку — 130 квартир, у другому – 160. Приємно відзначити, що в цьому ЖК ми не маємо квартир на продаж. Більшість розкупили ще на етапі фундаменту. Часто буває, що клієнти перестраховуються та хочуть купувати житло в готовій новобудові. Але коли вони приходять, то квартир уже нема», - каже вона.

«Будинок повністю готовий до проживання: підключений до усіх мереж, є облаштована територія, великий дитячий майданчик, є територія для відпочинку, багато місць для паркування, заведене освітлення», - додала Ірина Патлашинська.

Перша заступниця гендиректора наголосила, що будинки «Волошкового дому» відрізняються один від одного. Так, проект другого будинку підкоригували після консультацій з мешканцями. 

«Ми чуємо побажання наших клієнтів та з кожним новим будинком намагаємося покращуватися. Наприклад, якщо перша черга «Волошкового дому» була без теплої підлоги, то в другому вона є. Також у другій черзі ми покращили двері та змінили колір на тепліший. 

Це наш особистий прогрес, який, окрім нашого розвитку, демонструє, що ми чуємо клієнтів. І, зі свого боку, дякуємо їм за відгуки», - підкреслює Ірина Патлашинська.

Всередині першого під'їзду другого будинку житлового комплексу «Волошковий дім»

Зауважимо, що у «Волошковому домі» наявна традиційна «лстмівська начинка»:

  • Вікна WDS 6 s, 6-камерний профіль;
  • Індивідуальне опалення з котлами Bosch, потужністю 18 кВт та радіатори;
  • Розведення холодної і гарячої води по квартирі з використанням європейських матеріалів;
  • Заведено інтернет, телефон та телебачення.

А перше що впадає в око, коли оглядаєш територію житлового комплексу «Волошковий дім» — два дитячі майданчики, де вже сьогодні відпочивають батьки з маленькими дітками. Також багато уваги приділили і доступності будинків — облаштували паркомісця для людей з інвалідністю та зручні пандуси.

Дитячий майданчик біля другого будинку ЖК «Волошковий дім»Дитячий майданчик біля другого будинку ЖК «Волошковий дім»Дитячий майданчик біля другого будинку ЖК «Волошковий дім»Дитячий майданчик біля другого будинку ЖК «Волошковий дім»Дитячий майданчик біля другого будинку ЖК «Волошковий дім»Дитячий майданчик біля другого будинку ЖК «Волошковий дім»Дитячий майданчик біля другого будинку ЖК «Волошковий дім»Дитячий майданчик біля другого будинку ЖК «Волошковий дім»Дитячий майданчик біля другого будинку ЖК «Волошковий дім»Дитячий майданчик біля другого будинку ЖК «Волошковий дім»Дитячий майданчик біля другого будинку ЖК «Волошковий дім»Дитячий майданчик біля першого будинку ЖК «Волошковий дім»Дитячий майданчик біля першого будинку ЖК «Волошковий дім»Дитячий майданчик біля першого будинку ЖК «Волошковий дім»Дитячий майданчик біля першого будинку ЖК «Волошковий дім»Дитячий майданчик біля першого будинку ЖК «Волошковий дім»
Дитячі майданчики житлового комплексу «Волошковий дім»

«Після здачі будинків ми не забули про наш ЖК. Приїжджаємо та дивимося, бо, можливо, щось потрібно підправити чи доробити. Зараз ми хочемо доробити кашпо біля під’їздів та посадити зелень, адже побачили, що її там мало», - розповіла Ірина Патлашинська.

«Волошковий дім» далеко не єдиний проект ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536». Більше про ЖК, які сьогодні зводить компанія читайте на www.lstm.com.ua

Або звертайтеся у відділ продажів — м.Луцьк, вул.КлимаСавура, 29.

(0332) 74-60-15; (066) 845-66-05; (067) 27-00-227; (066) 897-97-77

Сторінка у Facebook: ПрАТ «Луцьксантехмонтаж 536»

Другий будинок ЖК «Волошковий дім»
Другий будинок ЖК «Волошковий дім»

ЖК «Волошковий дім»
ЖК «Волошковий дім»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: будинок, луцьк, Фото
В тему

Останні матеріали