В центрі уваги

«Квартири розбирали, мов гарячі пиріжки»: де і чому купують житло луцькі будівельники

«Квартири розбирали, мов гарячі пиріжки»: де і чому купують житло луцькі будівельники

Хто може найкраще знати про всі аспекти вибору квартир в новобудовах, як не люди, які їх і будують.  Вони, мабуть, стали б серйозними конкурентами рієлторам та агентствам нерухомості, якби вирішили змінити професію. Саме будівельники щодня перебувають «в гущі» подій і на їхніх очах з котлованів постають нові багатоповерхівки, які незабаром заселять власники. Звичайно, якщо квартири в цьому будинку розкуплять.

Редакція t1.ua поспілкувалася з трьома працівниками компанії «Луцьксантехмонтаж №536», в якої проблем з продажем житла нема. Це й не дивно, бо, як виявилося, усі наші респонденти купували квартири саме «Луцьксантехмонтажу».  Чи подобається їм, і чи не шкодують, що вибрали саме ці помешкання? Про це та інше наша розмова.

Ігор та Олена Засєкіни: «В нашій квартирі ми щоранку зустрічатимемо схід сонця!»

Електрик компанії  «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Засєкін та  його дружина Олена познайомились ще під час навчання в ЛНТУ. Через 10 років зустрілися на весіллі друзів і за два роки Ігор під бій курантів у Новорічну ніч сказав найголовніші слова у житті кожної пари: «Чи станеш ти моєю дружиною?». 

Ігор та Олена довго шукали житло, що стане їхнім родинним гніздечком.  «Почувши про житловий комплект під назвою «Волошковий дім» чомусь одразу зосередила свою увагу на ньому. Така романтична назва спонукала детально роздивитися пропозиції», - розповідає Олена.

«Порадившись, ми вирішили купити квартиру саме тут.  Зрозуміло, що ще одним важливим моментом при виборі квартири було те, що «Волошковий дім» знаходиться на межі села Липини та Луцька – нам сподобалось зручне розташування, - зауважує Ігор. – Крім того, нам запропонували чудові умови для купівлі. Ми сплатили перший внесок, а решту суми, без будь-яких додаткових витрат, нам розбили на рівні частини до того моменту, коли дім здадуть в експлуатацію. Нам дуже зручно платити за системою платежів, яку пропонує «Луцьксантехмонтаж».

В усіх квартирах ЖК «Волошковий дім»  встановлено відповідні лічильники та радіатори опалення, заведено інтернет, телефон та телебачення. У помешканні індивідуальне опалення з котлами Bosch, потужністю 18 кВт, а також у коридорі, кухні та ванній облаштовано підіграв підлоги та теплоізоляційну стяжку.

«Коли ми зайшли в нашу майбутню квартиру, то побачили, що вікна виходять на схід! А значить, у «Волошковому домі» ми кожного ранку зустрічатимемо схід сонця!» - не приховує свого захоплення Олена.

ЖК «Волошковий дім»
Ігор та Олена Засєкіни

Віталій та Світлана Ткачі: «В нашій квартирі ми дихаємо на повні груди та відпочиваємо душею!»

Віталій Ткач з відділу продажів компанії  «Луцьксантехмонтаж №536»та його дружина Світлана перед тим, як придбати двокімнатну квартиру в житловому комплексі «Набережна», обійшли практично усі новобудови Луцька. До слова, вторинний ринок нерухомості вони не розглядали взагалі. Щось подобалось більше, щось – менше. Проте нічого особливо не лежало до душі.

«При виборі квартири для нас пріоритетним було ім’я забудовника, його репутація. Не менш вагомим було те, щоб житло вже було здане в експлуатацію, або на стадії завершення», - зауважила Світлана.

Коли молоде подружжя завітало до квартири в ЖК на вулиці Набережній, перше, що їх вразило, це панорамні вікна, з яких відкривався шикарний вид на центр міста, Старе місто, Стир із вкритими смарагдовою зеленню берегами.

«В нас просто захопило подих! В цій квартирі ми відчули себе, немов на легкій хмаринці десь посеред неба, хотілося дихати на повні груди. Зізнаюсь, мені було досить незвично у квартирі спочатку, адже я все життя прожила у приватному будинку. Однак той факт, що в твої вікна, так би мовити, не заглядатимуть сусіди, і я не побачу за кілька метрів сусідній будинок, став великим плюсом для рішення переїхати сюди», - розповіла про свої перші враження Світлана.

«Радувало те, що комплекс знаходиться недалеко від центру міста, поруч із парком, замком Любарта. І в той же час нас не турбуватимуть потоки машин та громадського транспорту.  Крім того, оцінюючи внутрішнє облаштування квартири, планування, матеріали, які були використані  при будівництві, ми зрозуміли, що ця квартира стане нашим сімейним гніздечком, - каже Віталій. - Ми самостійно зробили ремонт, продумували разом кожну дрібницю, по максимуму використовували кожен метр площі. Знаєте, це фантастичні відчуття, коли ти снідаєш з родиною, а перед тобою лише синє небо та зелені квітучі дерева».  

Квартири в 10-поверховому цегляному ЖК «Набережна» - з поліпшеним плануванням, стіни повністю утепленні та відповідають державним будівельним нормам. Кожна з квартир облаштована металевими вхідними броньованими дверями, металопластиковими енергозберігаючими вікнами з підвіконнями; автономною системою опалення; лічильниками (електроенергія, вода, тепло) тощо.

«В нашій квартирі ми  відпочиваємо душею, - додає Світлана. – Просто радіємо життю та виховуємо наше янголятко, синочка Данилка. До слова, коли купували квартиру, Дані в нас ще не було, тому я одразу не зауважила, що окрім зручного розташування, біля нас є дитячий садочок та школа, що не менш важливо для родин з дітьми.  Поки синочок був маленький, ми любили прогулюватись із візочком у парку, Старому місті. Тепер ми усією родиною ходимо на атракціони, відвідуємо дійства на Театральному майдані. А ще мріємо, що в нашій родині з’явиться ще одне маленьке янголятко».

ЖК «Набережна»
Віталій та Світлана Ткачі

Роман та Інна Дорошенки: «Усе найкраще – дітям, тому ми вибрали саме цю квартиру»

Начальник дільниці Роман Дорошенко, який працює в компанії «Луцьксантехмонтаж №536»,  переїхав з Києва до Луцька. І ні секунди не пошкодував, що змінив швидкий темп життя у столиці на розмірене проживання в невеличкому обласному центрі. Разом з дружиною Інною придбали квартиру на вулиці Кравчука. Зупинили ще тоді свій вибір на будинках від «рідної» компанії.

Йшли роки, в Романа з Інною підростав син Мирослав. «У цьому році син закінчує школу, попереду ціле життя, тому ми замислились над тим, щоб забезпечити його власним житлом. Звичайно, обирали між житловими комплексами від «Луцьксантехмонтаж №536». Уявіть, ледь встиг забронювати трикімнатну квартиру у  ЖК «Варварівка»! Люди розбирали квартири, мов гарячі пиріжки!» - розповідає Роман.

Для тих, хто хоче купити квартири у «Луцьксантехмонтаж №536», але немає фінансової можливості заплатити одразу усю суму, передбачені вигідні умови кредитування. Можна заплатити перший внесок, а решту суму розділяють на рівні частини.

В квартири ЖК «Варварівка» проведені газ, електрика і вода, а також встановлені лічильники на всі комунікації, котел Bosch потужністю 18 кВт і радіатори; металопластикові вікна WDS з п'ятикамерним профілем та броньовані вхідні двері; в коридорі, кухні і ванній кімнаті прокладена «тепла підлога».

«Чому обрали саме цього забудовника? Бо дітям хочеться дати усе найкраще. А в цьому будинку самі переваги: і опалення індивідуальне, і територія закрита від авто та сторонніх, і стоянка біля будинку. Є дитячий майданчик, тренажерний комплекс.  Все, що потрібно для життя, все є, все поруч: від магазинів і аптек до розважальних центрів. Тому ми і купили квартиру для сина», - розповіла Інна Дорошенко.

ЖК «Варварівка»
Роман та Інна Дорошенки

Адреса відділу продажів компанії «Луцьксантехмонтаж №536»: м.Луцьк, вул.Клима Савура, 29

Телефони: + 38 (0332) 74 60 15; +38 (066) 845 66 05; +38 (066) 897 97 77

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, кохання
В тему

Останні матеріали