Поради

Екстрасенс пояснив, що станеться восени через коронавірус

Екстрасенс пояснив, що станеться восени через коронавірус

Ситуація з коронавірусною інфекцією турбує сьогодні практично кожну людину.

Про те, як складеться ситуація з хворобою восени, розповів провидець Ігор Вечерський.

Про появу нового вірусу стало відомо півтора роки тому. За цей час люди пройшли через п'ять стадій прийняття - а хтось не прийняв ситуацію досі. Незважаючи на це, хвороба продовжує поширюватися і мутувати.

Російським вченим вдалося знайти вирішення питання з ковідом - були створені вакцини, спрямовані на захист організму людини від нового вірусу. Але не всі приймають рішення захистити здоров'я за допомогою щеплення, тому з'являються нові хворі.

Традиційно, восени підвищується захворюваність на сезонні захворювання - ГРВІ, грип. Тепер в список додався ще й коронавірус. Що буде з епідеміологічною ситуацією восени? На це питання відповів провидець Ігор Вечерський.

«Ситуація з коронавірусом уже починає набирати обертів, найближчим часом це стане фіксуватися і проявлятися в нашому світі. Вірус продовжить еволюціонувати і адаптуватися до нових умов. Без ухвалення звичних заходів безпеки, а також без введення нових способів боротьби з інфекцією нова хвиля принесе нові неприємності. Тому аналіз, розробка і вдосконалення методів протистояння вірусу стануть ефективним фактором подолання загрози. Приходять нові етапи існування пандемії, що вимагають роботи по їх подоланню», - підкреслив Ігор Вечерський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, екстрасенси, Здоров'я
В тему