Поради

Солити чи квасити: які закрутки на зиму робити за знаком Зодіаку

Солити чи квасити: які закрутки на зиму робити за знаком Зодіаку

Зірки розповіли, що закатати кожному знаку на зиму.

Літо поступово закінчується, а попереду у нас прекрасна пора - осінь, час збору врожаю і підбиття підсумків. А що, якщо запастися на найближчі півроку не тільки корисними закрутками, а й відповідними для кожного знаку зодіаку?

Овен

Овну обов'язково в своєму підвальчику мати пару баночок із солодким перцем. В'ялений болгарський перець теж підійде, можна взяти і з «компаньйоном», наприклад перець з баклажаном.

Телець

Тельцям краще запастися кількома банками солоних огірочків, можна з помідорами та іншими овочами. Варіант з маринадом теж підходить, головне щоб огірків було більше, ніж інших овочів.

Близнюки

Близнюкам підійде більш екзотичний варіант солінь - консервований редис. Можна поєднувати його з різними видами зелені: кропом, зеленою цибулею.

Рак

Ракам же згадувати прекрасні літні дні допоможе консервований горошок, який можна вживати і як окрему страву або додати в салат.

Лев

Левам для гарного зимового настрою потрібно запастися кабачкової ікрою, бажано власного виготовлення. Просто консервований кабачок теж підходить.

Діва

Дівам ж потрібно запастися маринованим або квашеним буряком. Рецептів з буряком існує безліч, наприклад буряк з імбиром - незвичайний і «теплий» зимовий салат!

Терези

Терезам призначений маринований або квашений часник, часник в олії, а також будь-які інші заготовки, до складу яких він входить. Так що різноманітність зимових смаків Терезам гарантовано!

Скорпіон

Скорпіону потрібно щось відповідне його характеру, тому йому краще запастися консервованим гострим перцем. Так само підійде аджика та інші соління, до складу яких він входить.

Стрілець

Стрільці ж зможуть підтримати свій ідеальний зимовий раціон за допомогою консервованих помідорів, домашнього кетчупу, томатної пасти. І будь-яких інших консервів, в складі яких багато помідорів.

Козеріг

Козерогові на осінньо-зимовий період варто запастися квашеною капустою, її також можна поєднувати в різних варіаціях з іншими овочами.

Водолій

Водолії будуть хрустіти взимку консервованою кукурудзою. Можна додавати її в салати та інші страви, можна їсти прямо з банки, не забуваючи отримувати задоволення!

Риби

Рибам можна запастися квашеною капустою. Її можна додавати до абсолютно будь-якої страви - буде дуже смачно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, кухня, Поради, цікаво знати
В тему