Поради

Сняться зомбі: який приємний сюрприз вам готує доля

Сняться зомбі: який приємний сюрприз вам готує доля

Напевно кожен з нас бачив яскраві фантастичні сни з неймовірними сюжетами, які справили глибоке враження. У нічних мріях можуть виникати найнесподіваніші образи і персонажі, яких ми ніколи не представили б наяву.

Ми дивуємося, звідки наша підсвідомість малює такі картинки. У сновидіннях збуваються наші мрії, які ми вважаємо нездійсненними наяву. Деякі сюжети є вельми сюрреалістичними, моторошними й страшними, нагадуючи фільми жахів.

До чого сняться зомбі (за загальним сонником)

Звичайно, мало хто хотів би бачити у снах таких персонажів, як зомбі, мерці, монстри, які становлять загрозу для людини. Ми жадаємо отримувати від нічних картинок позитивні враження. Однак, замовити сон заздалегідь неможливо. Так до чого ж сняться ці страшні, моторошні чудовиська? Психологи запевняють, що насправді нічого страшного такі сновидіння не віщують, і не слід панікувати. Як же правильно розтлумачити їх, чого очікувати від побаченого?

Перш, ніж намагатися шукати пояснення фантастичного сценарію, потрібно подумати, якими реальними подіями він міг бути спровокований. Часто це буває після занадто тривалого часу за комп'ютерними іграми з подібними монстрами або ж перегляду фільмів жахів.

Якщо цього не відбувалося, то підсвідомість таким чином намагається сигналізувати нам про якісь майбутні або події, що відбуваються. Ось які події або персонажі або події можуть привидітися вночі: мерці або зомбі проходять поруч, не чіпаючи вас; ви самі перетворилися в монстра; чудовиська нападають на вас; ви змогли перемогти монстрів або втекти від них.

Звичайно ж, такі хвилюючі сновидіння не залишають байдужими, і, навіть прокинувшись, ми перебираємо в думці деталі. Вони можуть багато про що натякати, вказувати на важливі події або відносини.

Зомбі уві сні

За великим сучасним сонником, якщо ви вважаєте, що подібний сюжет дійсно приснився вам без будь-яких підстав - дивіться відповідь в сонниках. Зомбі або ходячі мерці можуть бути віддзеркаленням пригніченої волі, маніпуляцій, але є й інше значення - вони провіщають несподіваний сюрприз. Адже часто у снів бувають протилежні побаченому значення - щось страшне і жахливе, що викликає негативні емоції, навпаки, символізує радість.

Сонник говорить, що страшні істоти обіцяють велику несподіванку. У вашому розміреному житті раптом станеться настільки непередбачена подія, що ви не зможете в це спочатку повірити. Але це буде дійсно приємний сюрприз, який дуже порадує вас і допоможе змін. Бачити уві сні, як зомбі ходять по вулицях міста - сигнал про те, що можливе якесь вторгнення у ваш особистий простір. Хтось занадто намагається дізнатися подробиці вашої приватного життя.

Не слід необачно довіряти оточуючим, тим більше малознайомим людям. Будьте обережні у висловлюваннях. Монстр пройшов повз вас уві сні і не зачепив? Це дуже сприятливий знак - в реальності клопоти й негаразди пройдуть стороною, не позначившись на справах і репутації. Небіжчики повстали з могил - сюжет досить моторошний, однак, він передрікає незабаром сприятливі і значні метаморфози.

Життєва ситуація поверне в потрібне русло, піде все непотрібне, що заважає вам, в тому числі зайві люди, яким була потрібна від вас тільки вигода. На шляху відкриється безліч можливостей, які ви можете сміливо реалізувати. Якщо уві сні живі мерці або зомбі атакують, то не слід лякатися - сон зовсім не є тривожним знаком. Такий сюжет - лише уособлення ваших необґрунтованих тривог. У реальності ви відчуваєте страх перед ситуаціями і людьми, які насправді безпечні для вас.

Ви зуміли уві сні впоратися з нападом чудовиськ - відображення ваших прихованих внутрішніх ресурсів, нереалізованих можливостей. Сон натякає, що ви не використовуєте свої вміння в повну силу. Пора взятися за себе, активніше застосовувати таланти, щоб домогтися в житті більшого. Зомбі вкусив уві сні - сюжет також відображає наявність якогось впливу на вас. Проаналізуйте свої взаємини з оточуючими, подумайте, чи не занадто ви схильні до чийогось впливу.

Якщо ви самі стали перевертнем або зомбі уві сні - сигнал, що якийсь персонаж занадто тяжіє над вами, має вирішальне значення, маніпулює вашими діями, навіть якщо ви цього не помічаєте. Не слід дозволяти людям так розпоряджатися собою. Пам'ятайте, що ви доросла, зріла особистість, і самі будете вибирати лінію поведінки. Тікати, ховатися в нічних мареннях від монстрів і зомбі - ймовірно, в колективі ви відчуваєте себе незатишно, відчуваєте нерозуміння і холодне ставлення.

У такому випадку варто подумати про зміну невідповідного вам суспільства на інше, в якому ви знайдете однодумців. Якщо такої можливості немає, значить, слід зав'язати дружні стосунки з наявним оточенням, щоб не відчувати надалі дискомфорту.

Ось такі значення сюжету про зомбі і різних монстрів дають нам сучасні тлумачі сновидінь. Як бачите, вони майже не несуть негативного забарвлення, але можуть змусити задуматися і переглянути ставлення до чого-небудь. Не бійтеся жахів, а тверезо оцініть побачене, знайдіть в ньому підказки і дійте на свій розсуд. І, звичайно ж, не варто старатися з переглядом фільмів жахів і сидінням за комп'ютерними іграми з подібними сценаріями.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: містика, Сонник, цікаво знати
В тему