Поради

Самі вульгарні люди за знаком Зодіаку

Самі вульгарні люди за знаком Зодіаку

Астрологи визначили, представники яких знаків Зодіаку є найбільш вульгарними.

Стрілець

На думку астрологів, представники Стрільця перебувають під заступництвом Юпітера, планети достатку, а тому вони завжди готові до нових відкриттів і насолод. Люди, народжені під цим знаком, люблять життя у всіх його проявах і не бояться називати речі своїми іменами. Вони володіють тонким почуттям гумору, хоча деякі їх фрази можуть довести до істерики консерваторів, оскільки Стрільці нечасто вдаються до самоцензури.

Овен

Овнами управляє Марс – планета волі, сміливості і фізичної активності. Представники цього знаку самодостатні, володіють сильним характером і дозволяють собі говорити що завгодно і де завгодно. Наприклад, вони легко можуть зло і вульгарно пожартувати в так званому пристойному суспільстві. Якщо ж почати на них за це ображатися, Овни не зрозуміють, що сталося, а тільки посміються.

Скорпіон

Емоційним Скорпіонам протегує Плутон, планета інстинктів і таємних бажань. Ці люди по-особливому ставляться до сексу, вони пожадливі, цинічні, але вміють тримати себе в руках. При цьому Скорпіони не бачать сенсу дивитися на світ крізь рожеві окуляри, а виживати в суворій реальності їм допомагає чорний гумор.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, прогноз астрологів, поради астролога, психологія
В тему