Поради

Феномен Рози Фарон, яка в 90 років виглядала на 30

Феномен Рози Фарон, яка в 90 років виглядала на 30

Хто з нас хоча б раз не мріяв повернути час назад? Пережити знову роки юності, дитинства, виглядати молодше. На жаль, це залишається лише мрією. Але не для італійки Рози Фарон. Якщо вірити численним повідомленням в різних виданнях світу, жінку в 93 роки сприймали за тридцятирічну! Для Рози, здається, час просто зупинився.

Роза Фарон народилася в травні 1896 року. Дівчинка нічим не відрізнялася від своїх однолітків: росла, гарнішала ... Поки в якийсь момент просто перестала старіти. У 90 років її легко було сплутати з тридцятирічною: виточена постава, бездоганна шкіра, відсутність зморшок. У Рози навіть зберігся жіночий цикл!

Вперше про феномен Рози Фарон світ дізнався, коли їй було вже 94 роки: в італійській газеті з’явилася велика стаття, прикрашена великим знімком, на якому молода жінка зображена в колі великої родини. Читачі з подивом дізналися, що цю красуню оточують на фото її шість онуків, 15 правнуків і 16 праправнуків!

Зрозуміло, більшість людей, в тому числі, медики, відмовилися вірити в достовірність цієї інформації, стверджуючи, що сенсація – всього лише газетна «качка». Але геронтолог Льюїс Граза все ж вирішив ретельно обстежити Розу Фарон. Результатами він поділився з колегами на медичній конференції в Генуї.

Згідно з його доповіддю, феномен Рози Фарон існує. Розі дійсно 94 роки і вона насправді не старіє. Жінка жодного разу в житті не робила пластичних операцій, не сповідувала здоровий спосіб життя (і в поважному віці, наприклад, продовжувала курити), не дотримувалася спеціальних дієт.

При цьому відрізнялася завидним здоров’ям, а її органи (печінка, нирки, шлунок) з плином часу стали працювати навіть краще, ніж раніше. Про все це лікар Граза дізнався, зіставивши результати аналізів з тими, що збереглися в її медичній картці 1960-х років.

Медики так і не зуміли розгадати секрет незвичайної молодості Рози Фарон. Чому час йшов для неї назад, залишилося невідомо. На цей момент про долю незвичайної жінки невідомо: жива вона чи померла, інформації, на жаль, немає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Здоров'я, Лікарі, цікаві факти, жінки, італія
В тему