Поради

Що не можна робити на похороні

Що не можна робити на похороні

Похорон і поминки - сумні події, присутності на яких зазвичай намагаються уникати, а про те, які ритуали дотримуватися, багато хто взагалі не має уявлення.

Однак, існує ряд забобонів, пов'язаних з ритуалом проводів людини в інший світ, з якими є сенс познайомитися.

  1. Якщо в будинку небіжчик - необхідно закрити чорною тканиною дзеркала. Цей ритуал досить відомий, але не завжди дотримується. Однак, він має серйозне значення - дзеркальні поверхні є порталами і проходами в інші світи - зараз, коли душа знаходиться поруч з тілом і простору відкриті, звідти може бути занесено все, що завгодно. Так само вважається, що коли ці канали відкриті, душа не знайде правильної дороги.
  2. Одяг, в якому ховають людину, повинен бути її або новий. Свій віддавати категорично не можна! Особливо той, який вже встигли поносити - ви відправляєте в світ мертвих речі, які з вами енергетично пов'язані, далі все це в будь-якому випадку буде перебувати на кладовищі - місці, наповненому енергією смерті - і тягнути вас туди ж. Тобто хвороби і втрати забезпечені. В особливо складних випадках раніше терміну обривається життя господаря речей.
  3. У зворотну сторону цей закон теж працює - речі покійника краще знищувати. Тут важливо те, що будь-який одяг несе енергетичний відбиток людини і починає впливати на нового господаря. Тут мова йде про людину, яка тільки що померла, тобто, знову можливі ті процеси, які описані в попередньому пункті.
  4. Ліжко небіжчика - заборонена зона. Не можна на ньому спати! Все з тих же причин - велика ймовірність притягнути частину інформації, пов'язаної з померлим. Сон і секс (а саме для цього ліжко використовується в першу чергу) - це той час, коли ми особливо уразливі в плані контакту з потойбічним світом і невідомо, які історії відбувалися з померлим на цьому ложі, і що буде відбуватися з вами. Після похорону потрібно зробити ритуали очищення, відмовитися від постільної білизни, попросити освятити ліжко і кімнату.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: похорон, прикмети, цікаво знати
В тему

Останні матеріали