19 Вересня 2022
Новини

Зеленська прибула на похорони Єлизавети ІІ

Зеленська прибула на похорони Єлизавети ІІ

До Лондона на похорон Єлизавети ІІ запросили Олену Зеленську.

Разом зі світовими лідерами та VIP-гостями вона прибула до Вестмінстерського абатства. Перед президентами, прем'єр-міністрами та членами королівської сім'ї на похорон Єлизавети ІІ приїхала Олена Зеленська, передає 24 канал.

У Лондоні вона представляє Україну від імені Володимира Зеленського, який не покидає країну через повномасштабну війну з росією.

У Вестмінстерському абатстві Олена Зеленська зайняла місце біля проходу, чотири ряди позаду президента Франції Еммануеля Макрона та його дружини Бріжит. Поряд з нею прем'єр-міністром України Денис Шмигаль. Перша леді України вбрана у чорну сукню, а з аксесуарів обрала лаконічний капелюшок та кольє з перлів.

Нагадаємо, у Великій Британії так коментували появу Олени Зеленської на похороні Єлизавети ІІ: "Присутність Олени Зеленської є ще одним свідченням глобальної підтримки України в умовах ізоляції росії. Британія є одним з найвірніших союзників України. Її присутність на похоронах є ознакою дружби та взаємної поваги".

До слова, до Лондона Олена Зеленська прибула раніше. У неділю, 18 вересня, вона віддала шану королеві Єлизаветі ІІ та зустрілася з Кейт Міддлтон, принцесою Уельською. Цікаво, що поряд з першою леді у VIP-зоні Вестмінстерської зали були присутні прем'єр-міністром України Денис Шмигаль, Посол України у Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії Вадим Пристайко та його дружина Інна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: великобританія, похорон, олена зеленська
В тему