Поради

Весняний манікюр: 10 стильних новинок

Весняний манікюр: 10 стильних новинок

Руки - візитна картка жінки в будь-якому віці. Щоб вони виглядали акуратно, необхідно використовувати якісні креми і вчасно робити манікюр. А щоб нігті були не тільки акуратними, але і модними слід віддавати перевагу трендовим відтінкам лаку. Розповідаємо, на що звернути увагу цієї весни.

Перш, ніж вибирати колір, слід визначитися з самим покриттям. Хтось до цього часу відмовляється від гель-лаку, вважаючи що під ним нігтьова пластина псується, тому що не дихає. Це все помилки. Якісний гель-лак не тільки не шкодить ніготь, але й захищає його. А ще це практично, адже звичайний лак тримається до 7 днів (навіть найякісніший!), за умови, що ви не часто миєте посуд і виконуєте інші домашні справи.

До речі! З гель-лаком ви можете спокійно ходити від 1 до 4 тижнів. Звичайно, можна і довше не робити манікюр, але майстри не радять відрощувати довгі нігті з гель-лаком. Покриття важче, звичайного лаку в будь-якому випадку, тому навантаження на кінчик нігтя збільшується і він може зламатися. Та й в цілому такий манікюр виглядає не привабливо.

Ідеї весняного манікюру

При поході до майстра манікюру слід визначитися в першу чергу з формою і довжиною нігтів, оскільки колір підбирається під них. Наприклад, темні тони на довгих нігтях - це моветон. Марсала, червоний, синій, чорний гель-лак - відмінно виглядають на коротких нігтях. Для довгого манікюру слід вибирати світліші відтінки.

Зараз в тренді мигдалеподібна форма нігтів або квадрат із закругленими кінчиками і світлі тони лаку.

Білий прозорий

Цієї весни в тренді ніжні тони лаку, особливо прозорий білий. До речі, багато майстрів цей тон воліють брати саме в лінійці Luxio. Колір можна нанести в 1 шар тоді він вийде практично непомітним або в 2-3 шари для більш щільного покриття.

Ідеї весняного манікюру: білий прозорий
Ідеї весняного манікюру: білий прозорий

Нюдовий манікюр зі смужками

Складні візерунки зараз не в тренді, як і точна геометрія, тому якщо вирішите зробити нестандартний дизайн зверніть увагу на такий варіант. Тонкі смуги чорним лаком виглядають на нюдових нігтях дуже гармонійно. Малюють, як правило, горизонтальні або вертикальні смужки на мізинці і вказівному пальці.

Ідеї весняного манікюру: нюдовий зі смужками
Ідеї весняного манікюру: нюдовий зі смужками

Манікюр з лунками

Цей варіант як і раніше актуальний, тому що цієї весни на піку популярності рожеві і бежеві відтінки, доповнювати їх варто лунками цілого кольору.

Ідеї весняного манікюру: манікюр з лунками
Ідеї весняного манікюру: манікюр з лунками

Манікюр з розривом

Невеликий розрив на нігтях роблять уже давно. Але, якщо раніше це було актуально при промальовуванні лунки, то сьогодні можна підказати майстру іншу ідею. Комбінувати можна різні відтінки, але пам'ятайте, що в тренді цієї весни ніжні і легкі тони. До речі, такий розрив можна зробити і при покритті нігтів одним кольором. Виконується дизайн так: ніготь покривають прозорою базою, а потім наносять 1 шар камуфляжу. Після тонким пензликом малюють обидві частини картинки вже кольором. Так в місці розриву залишається камуфляжний гель-лак.

Весняний манікюр з розривом
Весняний манікюр з розривом

Нюдовий манікюр з крапочками

Ця ідея дуже проста у виконанні, але однозначно допоможе вам виділитися. Крапки можна зробити будь-яким кольором, але ми рекомендуємо білий.

Нюдовий манікюр з крапочками
Нюдовий манікюр з крапочками

Френч з втиркою

Здивувати втиркою сьогодні когось дуже складно, комбінувати її з французьким манікюром стали недавно, тому використовуйте такий прийом, щоб виділитися.

Манікюр з глітером

Манікюр з глітером - відмінна ідея для зими, а ось навесні слід віддати перевагу пастельним відтінкам. Однак зовсім відмовлятися від блискіток не потрібно, тому що вони цілком підійдуть для промальовування дизайну. Наприклад, смужки, лунки або точки.

Манікюр з глітером - класна ідея для весни

Манікюр з глітером - класна ідея для весни

Комбіновані відтінки

Якщо хочете дійсно виділитися за допомогою манікюру, зверніть увагу на ідею нанесення різних відтінків на всі нігті. При цьому не комбінуйте контрастні квіти. Навпаки, беріть «сусідів». Лавандовий, лимонний, м'ятний, рожева троянда - ідеальне поєднання.

Матові нігті з «надрізами»

Якщо самі по собі матові нігті здаються вам нудними, можете попросити майстра доповнити їх легкими штрихами. При цьому не плутайте дизайн з ідеї «смужки». Тут немає чітких ліній, є тільки штрихи. Навіть їх розташування на обох руках може не збігатися.

Матові нігті з надрізами

Матові нігті з надрізами

Сердечко і смужка

Сьогодні невідомо, хто придумав на нюдових нігтях малювати чорним серце і смужку, але цей прийом, безумовно, прижився. Виглядає дизайн елегантно і стильно, тому спробувати, однозначно, варто.

Підсумуємо: весняний манікюр, звичайно, може бути самим різноманітним, але віддати перевагу стилісти рекомендують світлим тонам. Теж, до речі, робіть і з одягом. Більше ніжних і соковитих фарб, виходьте зі сплячки! Легкий дизайн, а не тритонні аплікації - те, що потрібно цієї весни!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: манікюр, краса
В тему

Останні матеріали