Поради

До чого сниться змія: чекайте хвороб, зради та підступу

До чого сниться змія: чекайте хвороб, зради та підступу

Змії – дуже важливий символ, який присутній у кожній культурі світу. Не дивно, що багато народів цікавилося тим, до чого сниться змія.

Сон про змію сонники різних країн тлумачать по своєму. Та практично у всіх трактуваннях плазун пророкує щось погане.

Що ж приготував такий сон саме для вас?

Сонник Цвєткова

Зрада, підступ та хвороба – ось про, що говорить такий сон. Змія за сонником Цвєткова виступає символом неприємностей. Та ситуацію можна повернути на свою користь, якщо перемогти гада у видінні. Легке рішення складних проблем, – ось до чого сниться вбити змію. Особливе пророцтв несе білий плазун, – він обіцяє дивну допомогу.

Сонник Нострадамуса

Французький астролог та оракул був впевнений, що змія – символ гріхопадіння людини, зла та хитрості.

Люди, які часто бачать змій у вісні, повинні бути особливо обережні у роки, коли плазун господарює на небозводі. Ймовірно, найтяжчим періодами у вашому житті були 1989, 2001 та 2013 роки. Наступного піку неприємностей людям, які бачать сон зі змією, варто чекати у 2025 і так далі.

Про що ще попереджає сонник? Змія велика, чорна пророкує велике зло.

Нострадамус має і широке пояснення діям плазуна у вісні. Так, вбити змію у маренні – позбутися ворога.

Має своє значення і двоголова змія. Сонник Нострадамуса трактує таке видіння, як попередження: ви можете стати жертвою жахливої брехні.

Змія дивиться на вас? Ви під пильною увагою впливових і жорстоких людей.

Про що ще попереджає цей сонник? Змія вкусила вас? З вашої вини почнеться скандал.

Плазун, який обвився навколо шиї знайомої вам людини натякає на те, що їй загрожує реальна небезпека. Якщо гад обмотався навколо неживого предмета, значить хтось приховує від вас правду.

Приснився клубок змій – наяву станете жертвою інтриг і пліток. Гадюка, яка згорнулася кільцем, натякає на те, що у вас є таємний недоброзичливець.

Якщо змій на вас впав, то в реальному житті вас підстерігає лихо.

Читайте також: Маги та цілителі: прикмети про котів, які повинен знати кожен

Сонник Лоффа

За спостереженнями Девіда Лоффа, сновидіння, у якому фігурує змія не обіцяє нічого хорошого. Якщо сниться, що змія скинула шкіру, то ви легко впорядкуєте свої проблеми. Приснилося, що хтось зі знайомих тримає змію? Прислухайтесь до порад цієї людини, скоріше всього вони будуть хорошими.

Сонник Ванги

Ванга вважала, що побачити у вісні повзучого змія, – до сутички зі найлютішим ворогом. Приснилась отруйна змія? Ймовірніше всього, у цій битві ви програєте.

Зміїний клубок говорить про те, що навколо вас дуже багато злих, заздрісних людей, які бажають вам краху кар’єри, нещастя в сімейному житті і навіть смерті. Після такого сновидіння спілкуйтеся зі знайомими обережніше.

Глибоке розчарування у близькій людині, – ось що означає, коли сниться змія, яка кусає. Ваші невдачі – справа рук цього недоброзичливця.

Якщо гадюка мирно спить, скрутившись клубком, – є люди, які хочуть нашкодити вам, але чекають підходящого моменту. Від цього удару, ви швидше всього не оправитесь.

Поганий знак, якщо змія здавлює шию людини. Ви одним з перших дізнаєтеся про смертельну хворобу родича. Постарайтеся допомогти йому прожити остаток днів з гідністю.

Ванга вважала, що рідко коли щось хороше пророкує такий сон. Змія гігантських розмірів, до прикладу, символізує велику трагедію.

Аюрведичний сонник

Цей сонник твердить, що плазун у сні повідомляє, що у вас є хитрі і небезпечні вороги.

Сонник Міллера

Міллер тлумачив появу змії у сні, як попередження про зло. Змії, які жалять, символізують вашу слабкість перед підлістю ворогів.

За спостереженнями Міллера, якщо жінці сниться ніби її вкусила мертва змія, – нехай чекає лицемірства від друга.

Змії, які падають на людину символізують боротьбу за існування і докори сумління.

Ви повинні бути готові на все заради досягнення своїх цілей, ось до чого сниться змія яку вбиваєш.

Ходити серед плазунів – жити в постійному страху через свою хворобу, а недруги будуть зазіхати на ваше місце.

Втекти від плазуна ознака того, що вами нехтують у реальності, говорить сонник. Змія нападає – отже ваші справи лише погіршуватимуться. Але якщо ви врятуєтеся від нападу, значить будете винагородженні.

Гадюка, скручена у клубок розмотується і жалить вас? Сновидіння обіцяє близьку хворобу та беззахисність перед ворогами. Якщо ви бачите у мареві, що змія жалить іншу людину, то скоріше всього самі скривдите друга. А от якщо вам приснився друг, якому погрожує змія, то ймовірніше всього, ви розкриєте проти нього змову.

Тримати плазуна у руках – на перший погляд незначні події доставлять вам багато клопотів.

Гадюка з химерними обрисами символізує неприємності, які швидко розвіються.

Що говорить про водяних плазунів цей сонник? Змії у воді, коли ви проходите берегом чи переходите річку вбрід, пророчить передчуття чистої радості.

Маленькі змійки сняться, якщо люди, до яких виставитесь добре, обмовляють вас і ганьблять.

Якщо у мареві з плазунами грають діти, то ви заплутаєтесь, де ваші вороги, а де друзі. Для жінки тривожитись за малюків, які грають зі зміями і чути шипіння, значить вплутатись у інтригу, яка її зганьбить.

Марення, у якому мертва гадюка оживає напророчить проблеми через давні непорозуміння і сварки.

Погладжувати змію – друзі псуватимуть вам настрій, але зберегти добрі відносини з ними все ж вдасться.

Тривоги та стреси – ось до чого сниться змія дівчині. Скоріше всього її коханий заведе інтрижку на стороні. Якщо плазун її вжалить, то суперниця відіб’є чоловіка.

Читайте також: Чим зайнятися, коли нудно: 22 поради для тих, хто хоче провести час з користю

Сонник Фрейда

Змія у Фрейда виступала символом фалосу. Такий сон австрійський психолог трактував, як боязнь статевого акту.

Якщо змія сниться чоловіку, то це говорить про хороший сексуальний тонус. Не рідко змія для представників сильної статі тлумачиться як приховані гомосексуальні нахили і про те, що він був жертвою домагань зі сторони чоловіків.

Багато що означає, коли сниться змія, яка кусає. Для жінки такий сон говорить про те, що її сексуальний світ змінить інший чоловік. Також дамам плазун прогнозує приємні зміни в особистому житті.

Якщо бачите людину, яку кусає гад, то ймовірніше всього, ви думаєте про цю особу, як про сексуальний об’єкт. Якщо змій кусає невідому вам персону, то це натякає на те, що ви хочете змінити свого партнера.

Полювання на плазуна тлумачиться як дуже активне сексуальне життя.

Що означає тікати від змії? Сонник Фрейда пояснює це як проблеми в сексуальному житті.

Змія згорнута у клубок свідчить про ваше прагнення самозадоволення.

Милуватися плазуном – ви любите експериментувати у ліжку і отримуєте від цього задоволення.

Якщо ви цілуєте змію, то ви прагнете до орального сексу, але соромитеся зізнатися в цьому навіть собі.

Сучасний сонник

Яких змін чекати у житті, після того, як приснилася змія? Сонник XXI століття тлумачить плазуна, як зло у різних його проявах.

Якщо жінці приснився сон, ніби її вжалила мертва гадюка, то слід чекати біди від людини, яка прикидається другом. Для обох статей змій, який збирається вкусити, говорить про безсилля перед ворогами. В рідких випадках укус змії у сні до багатства. Якщо у вашому видіння ці тварини кусають інших людей, то стосунки з друзями ви псуєте самі, своїми високими вимогами до них, можливо ви ненароком когось образите.

Повзучий гад натякає на боротьбу з долею. А переступити через плазуна – попередження про хворобу. Тримати слизьку тварини – до перемоги ворогів.

Сновидіння в якому ви вбили змію, говорить про те, що у реальному житті вам доведеться відстояти свої інтереси. Та у найближчому майбутньому ваші недруги програють, – ось до чого сниться вбити змію. Розчавити голову плазуна – поставити на місце аморальну людину.

Якщо у сні замість волосся у вас на голові плазуни, то ви занадто багато надаєте значення дрібницям. А змій-дракон у маренні обіцяє підтримку впливової людини.

Химерні змії – символ того, що проблеми, які вас зараз переслідують, незначні.

Переходити річку у брід, де вода кишить зміями – сон-застереження. Справи, які були приречені на успіх принесуть проблеми.

Кубло змій застерігає бути обачнішими. Чекайте розладу та розбрату в середині себе.

Змія, що коливається з боку в бік – говорить про те, що в вашому оточенні є заздрісники і хитрі люди.

Змія вас душить? Остерігайтеся безрадісного шлюбу. Змія на дружині прогнозує народження сина. Якщо тварина плазує за вами, – чекайте подружньої зради. Якщо приснився вуж – у ваш дім скоро прийдуть свати.

Плазун у вашому домі – до неприємностей у вашу відсутність.

Тримати змію за пазухою – заслужити хорошу репутацію.

Читайте також: 9 крутих фільмів, яких ви не знайдете у жодному списку

Сонник міс Хассе

До чого сниться змія за тлумаченнями міс Хассе? Плазун сниться як символ ворожості проти вас, жінки. Вбити змію у видінні – вийти з важкої життєвої ситуації.

Ассирійський сонник

Спіймати змію у вісні, отже знайти покровителя і захисника.

Місячний сонник

Змія, по цьому соннику, сниться до хвороби. Але якщо ви роздавили плазуна у видіння – то невдовзі поправитесь.

Ісламський сонник

Сон, у якому з’явилася змія, обіцяє неприємності від ворога. І чим більша і страшніша тварина, – тим сильніший недруг. Ручна і не страшна гадюка до збагачення. Напад змія – чекайте проблем від керівництва.

Цікаво: В азіатських і північноамериканських міфах змія асоціюється з мудрістю. В іудейсько-християнських культурах змія є символом спокуси та перепони, яку потрібно здолати. Таке трактування випливає з Біблії, в якій сатана в образі змії спокушає Адама і Єву в Едемському саду.

Сліпо довіряти сонникам не варто, адже кожний сон потрібно тлумачити залежно від внутрішнього світу людини і опираючись на ставитеся до змій в реальному житті. Що ви відчуваєте, думаючи про змій: страх, повагу чи може байдужість? Ваші почуття повинні стати відповіддю на питання, до чого сниться змія.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: містика, змії
В тему