Підготуйте 1,5 літри води, 6 штук печериць, дві картоплини, моркву, цибулю, 2 столові ложки олії, зелень та сіль.
Моркву наріжте соломкою, цибулю подрібніть. Посмажте їх на пательні. Гриби крупно ріжте та додайте їх до цибулі й моркви.
Очищену картоплю наріжте кубиками та вкиньте її в каструлю з водою. Пізніше додайте те, що смажили. Посоліть і вкиньте дрібно нашатковану зелень петрушки.
Смачного!
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Грибову юшку з дубовим листям готували воїни УПА
25 Листопада 2025
У Луцьку в лікарні помер 13-річний хлопчик
21 Жовтня 2025
Малина може знижувати ризик онко
9 Вересня 2025
Український військовий опинився в лікарні через чипси Lay’s
4 Вересня 2025
Скільки в Україні нині коштують капуста, морква та буряк
29 Липня 2025
Чи справді влітку харчування має бути іншим
16 Липня 2025
Реклама





