21 Грудня 2020
Новини

Які прикраси повісити на ялинку, щоб привернути удачу

Які прикраси повісити на ялинку, щоб привернути удачу

Астрологи розповіли, які прикраси за Зодіаком варто повісити на ялинку, щоб привернути удачу у прийдешньому 2021 році.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Тобі варто повісити на ялинку мальовничу і з любов'ю зроблену (ну або просто надзвичайно красиву) фігурку Білого Бика. Не обов'язково металевого, але саме білого. Вона стане для тебе тим самим талісманом, який в 2021-му допоможе створити комерційно вигідні союзи і притягне до тебе не тільки людей, які із задоволенням спритимуть у всіх твоїх починаннях, а й допоможуть фінансово. Поклади іграшку на почесне місце, щоб її було видно, щоб вона виділялася, - так би мовити, продемонструй покровителю року повагу.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Тобі рекомендується повісити на ялинку найстарішу в твоїй колекції ялинкову іграшку; бажано, щоб вона була з історією, наприклад, передавалася у вашій родині з покоління в покоління. Тоді в наступаючому році ти не тільки збережеш все те, що маєш і чим дорожиш, але і вельми відчутно примножиш все це, зумієш чимось важливим забезпечити своїх близьких, вдало, без особливих перешкод здійсниш щось грандіозне, те, що потім можна буде передати дітям і онукам.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Тобі варто повісити на ялинку красиву і дуже виразну зірку - вона в новому році стане для тебе дороговказом, не дасть збитися з правильного курсу на манівці, не раз підштовхне до правильного вибору і до спілкування з тими людьми, які посприяють твоєму добробуту. Зірочка може бути і наконечником на верхівку ялинки, і звичайною іграшкою, головне, щоб вона блищала і була або сріблястою, або сліпучо білою.

Рак (22 червня - 22 липня)

Тобі варто розвісити на ялинку маленькі, по-новорічному прикрашені рамочки з фотографіями тих людей, які тобі особливо дорогі і яким ти бажаєш безумовного щастя - в 2021-му від рідних буде багато залежати, в найрізноманітніших ситуаціях вони стануть для тебе ключем до успіху. Ну, і не забудь в новорічну ніч подумки перерахувати всіх тих, хто зображений на цих фото, і кожній людині персонально побажати чогось дуже чудового.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Тобі варто на кольорових стрічках розвісити на ялинці блискучі реальні або шоколадні монетки декількох номіналів і бажано різних країн. Вони в наступаючому році посприяють твоєму збагаченню, не дадуть тобі пройти повз якісь унікальні можливості, реалізувавши які ти істотно поповниш свій рахунок в банку. А ще вони допоможуть тобі зробити велику покупку, про яку ти мрієш дуже давно, і повірити в комерційний успіх тієї ідеї, яка вже кілька років крутиться в твоїй голові і чекає, поки ти вирішиш її здійснити.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Тобі рекомендується повісити на ялинку те, що асоціюється у тебе з повноцінним відпочинком і прекрасним релаксом - з якимось активним дозвіллям або, навпаки, з чимось дуже розслаблюючим. Тоді в наступаючому році інтенсивна праця буде гармонійно урівноважена яскравими приємними враженнями і заняттями, що допомагають повністю відновити сили, а головне, ти станеш завіграшки вирішувати хитромудрі справи.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Тобі варто повісити на ялинку щось дуже витончене і високохудожнє, може, з білим мереживом, перлинками, срібними вставками. Можна і куплену прикрасу, або зроблену самостійно, і щось старовинне, вінтажне, що має довгу і обов'язково прекрасну, чудову історію. Це посприяє тому, що твоє життя в 2021 році буде наповнена всім по-справжньому красивим: подіями, враженнями, людьми, думками, планами і їх обов'язково гармонійним здійсненням.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Тобі рекомендується повісити на ялинку щось легке, повітряне, майже невагоме і обов'язково світле. Це може бути і сріблясте перо, і банальна велика сніжинка, що іскриться і переливається. Цей предмет в наступаючому році допоможе уникнути похмурих думок і рефлексій, посприяє простому вирішенню труднощів, змусить зникнути проблеми, які тебе нервують. А ще завдяки цьому ти «полетиш» із тих ситуацій, які тебе не влаштовують, і знайдеш те, що здається тобі найбільш правильним.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Тобі варто повісити на ялинку щось нове, те, до чого у тебе в магазині мимоволі потягнеться рука, повз що ти просто не зможеш пройти, так тобі захочеться цим володіти. Причому іграшка може бути і зовсім копійчаною, головне, щоб до неї лежала душа, тоді вона стане для тебе запорукою успіху в багатьох твоїх починаннях, загострить твоє чуття і не дасть вплутатися в провальні проекти, притягне до тебе людей, з допомогою яких вдасться реалізувати вельми амбітні твої задумки.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Тобі рекомендується повісити на ялинку улюбленого тобою з дитинства і донині казкового/мультяшного персонажа. Він стане для тебе своєрідним провідником до чогось чарівного, до того, чому раніше ти чомусь не приділяла належної уваги, що вважала для себе не за віком або не за статусом. Завдяки цьому ти звернеш свій погляд на ті аспекти існування, на які не вистачало часу або фантазії, що, своєю чергою, зробить твоє життя яскравішим, різноманітним, святковим.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Тобі варто повісити на ялинку іграшку, яка метафорично або навіть прямолінійно є втіленням твоєї мрії. Так, наприклад, якщо ти мрієш про машину, вішай яскравий автомобільчик, хочеш побувати в іншій країні - щось для неї традиційне і точно з нею пов'язане, а якщо прагнеш яскравих і вражаючих змін - хіба на ялинці кулі із зображенням феєрверку. Можеш заховати в гілках новорічного деревця і обв'язаний стрічкою список з усіма бажаннями на 2021 рік.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Тобі варто повісити на ялинку декількох легкокрилих фей - вони в наступаючому році стануть регулярно допомагати тобі в твоїх справах, полегшувати досягнення будь-яких цілей, чимось незмінно тебе радувати, нехай по дрібниці, але зате перманентно. Добре, якщо ти даси їм імена і тихенько поговориш з кожною з них, розкажеш, які надії на них покладаєш. Не забудь і похвалити їх, розповісти, які вони красиві, чарівні й добрі, тоді і працювати на твоє благо вони стануть набагато охочіше.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, Поради, поради астролога
В тему