23 Серпня 2020
Новини

Якими кухарями є різні знаки Зодіаку: від яєчні до фрикасе з кролику

Якими кухарями є різні знаки Зодіаку: від яєчні до фрикасе з кролику

Хтось спокійно готує святковий обід на 15 людей і відчуває при цьому радість, а для когось яєчня чи макарони можуть стати справжнім кулінарним випробуванням. Цікаво, як і що вміє готувати кожен зі знаків Зодіаку?

Овен

Ви не дуже любите готувати, тому часто задовольняєтесь покупними пельменями та іншими напівфабрикатами. А на кухню ви заходите тільки, щоб щось розігріти в мікрохвильовці. Але потенціал у вас є, пробуйте!

Телець

Ми не знаємо, що повинно статися, щоб ви раптово захотіли що-небудь приготувати. Ви відмінний кухар, але часто у вас просто немає натхнення або настрою. Однак якщо ви все ж заглядаєте на кухню, то завжди готуєте щось оригінальне і пікантне.

Близнюки

Як тільки ви почнете готувати, вас вже буде не зупинити. Вам не подобається готувати всяку банальщину на кшталт котлеток з пюрешкою, тому ви часто шукаєте незвичайні рецепти страв в Інтернеті та наповнюєте холодильник інгредієнтами.

Рак

Ви готуєте часто і багато, а тому вам не до кулінарних шедеврів. Ваша фішка – прості, але смачні і ситні страви.

Лев

От не любите ви готувати, робите це виключно заради інших. Ну, а якщо ви живете один/одна, то краще замовляти їжу додому – суші і піца – ваші найкращі друзі.

Діва

Готувати вам подобається. Причому кожну свою страву ви намагаєтеся довести до досконалості. А похвала близьких неймовірно тішить ваше самолюбство.

Терези

Ви знаходитесь у вічному роздумі – з’їсти щось корисне або перекусити чимось борошняним. Готувати ви вмієте добре, тому у вас добре виходить і те, і інше.

Скорпіон

Ви безумовно вмієте готувати, ось тільки ваші страви не завжди виходять смачними. А якщо врахувати те, що ви взагалі не припускаєте критики, то через черговий ваш невдалий «шедевр», ви навіть можете серйозно посваритися з друзями і близькими.

Стрілець

Готування вас приваблює не дуже, але вам, безумовно, подобаються всякі екзотичні страви. Кисло-солодкий салат з ананасами вам завжди припаде до душі більше, ніж простий олів’є.

Козеріг

Ви чудово готуєте. Причому робите це завжди із задоволенням. Готуванням ви займаєтеся кожен день, тому постійно відточуєте свої навички.

Водолій

Наші привітання! Ви просто кулінарний геній! Ви можете і спекти торт, і запекти качку по-пекінськи. А які смачні у вас виходять пиріжки і пельмені!

Риби

Вам постійно хочеться експериментувати. Ви часто додаєте в блюдо щось незвичайне, але результат не завжди виправдовує ваші очікування. Головне, не кидайте кулінарію. Хто знає, може, ви винайдете геніальний рецепт!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, гороскоп
В тему