25 Січня 2019
Новини

Після конфлікту з чоловіком безвісти зникла екс-солістка «ВІА Гри»

Після конфлікту з чоловіком безвісти зникла екс-солістка  «ВІА Гри»

У мережі обговорюють несподіване зникнення співачки, колишної солістки «ВІА Гри» Дарини Кобець.

Широкій публіці вона більше відома, як Даша Медова (або Міра Кулум), - пише «segodnya».

Історія сімейного життя дівчини пов'язана зі скандалом – протягом трьох років її чоловік, бізнесмен Олександр Швець, намагався домогтися опіки над їхньою дочкою Варварою. У ЗМІ з'являлися повідомлення про те, що дитину чоловік намагався забрати у Дарини силою, а також повідомлялося, що в 2014 році Дар'я «викрала» дочка і сховалася від чоловіка. Після чого той почав боротьбу за дочку. Сьогодні Дарина безслідно зникла.

Тому у вівторок, 22 січня на сторінці її батька в Facebook з'явилося велике повідомлення з проханням про допомогу в пошуку дівчини. Володомир Кобець стверджує, що його дочка пропала безвісти, а на засіданні суду Святошинського району міста Києва, яке відбулося 26 вересня 2018 року Олександра Швець нібито «відкритим текстом заявив, що Дар'ї вже немає в живих», а сама дівчина до зникнення отримувала погрози з боку колишнього чоловіка:

«Пропала моя улюблена дочка. Все літо я намагався знайти її своїми силами, але на жаль мені це не вдалося. Восени я подав у розшук. Її звуть Дар'я Володимирівна Кобець (вона ж Даша Медова і Міра Кулум), вона співачка, екс-учасниця гурту ВІА Гра, колишня дружина Олександра Швеця і мати їх спільної дочки Варвари. Її шукають вже кілька місяців, але є підозри, що вже ніколи не знайдуть ... Від її колишнього чоловіка Олександра неодноразово надходили погрози на адресу Дар'ї», – пише Володимир.

Після засідання Володимир відразу ж подав заяву в поліцію про зникнення дочки: «В цей же день мною була подана заява до поліції про зникнення моєї дочки і оголошення її в розшук. Зараз пошук триває, а значить, все ще жевріє надія її знайти хоча б живою».

Організацію «Батько має право», яку заснував екс-чоловік зниклої, щоб відвоювати своє право на дитину, Кобець назвав «злочинною».

«З кінця листопада 2018 року, коли дитина попросила мене купити їй джинси, Швець взагалі не дає нам спілкуватися з онукою. Насправді вона стала звичайним інструментом бізнесу Швеця, який експлуатує мою внучку, записує ролики на камеру і вимагає гроші від тих, кому його злочинна організація допомагає «відвойовувати» дітей. Переважно, у багатьох матерів, за рахунок яких в подальшому можна паразитувати».

Дописувачки соцмереж теж називають цю організацію злочинною і повідомляють, що там порушуються права матері та дитини.

Зараз дочка зниклої перебуває під опікою батька.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, Таблоїд, суспільство
В тему