Життя

Розбещував трьох доньок своєї співмешканки

Розбещував трьох доньок своєї співмешканки

34-річна Тетяна з Миколаївщини була найщасливішою, коли Сергій врешті зробив їй пропозицію. Жінка сама ростила трьох донечок, а тут з’явився чоловік, який покохав її та, як їй тоді здавалося, прихилився серцем і до її дітей. Однак тоді  вона навіть уявити не могла, що принесе їй цей шлюб. Одного вечора, коли Тетяна вкладала спати молодшу 9-річну доньку, із сусідньої кімнати почула крики середньої – 12-річної дівчини. Вона кинулась туди і була шокована – її коханий Сергій лежав поруч із дитиною, а його рука була в її трусиках…

Про це йдеться на шпальтах газети "Твій вибір".

«Возбуждався» від дитини

Того вечора Тетяна викликала поліцію. У розмові зі старшими доньками жінка дізналася, що вітчим вже протягом кількох років розбещував їх трьох – 14-річну, 12-річну і 9-річну.

Жінка прожила з ним 7 років у цивільному шлюбі, і через рік, як вони офіційно одружилися, випливла така приголомшлива правда про Сергія. Той злощасний вечір, який перевернув усе її життя з ніг на голову, Тетяна не забуде ніколи.

– Дитина лежала обличчям до чоловіка. Я увімкнула світло, зняла одіяло. Рука чоловіка була в трусиках дитини. Я йому кажу: «Що ти робиш?» Він повертається обличчям до мене і таким ніжним голосом каже: «Возбуждаюсь». Я його по морді почала бити. Потім пішла по ножа, на емоціях була ладна його зарізати. Сказала, якщо він за 2 хвилини не забереться з хати, йому кінець. І він пішов, а я викликала поліцію… – розповідає Тетяна.

Дівчата, на запитання матері, чому вони мовчали стільки часу і нічого їй не розповідали, відповіли: «Вітчим нас залякував. Ми боялися втратити тебе, мамо».

Старша донька – 14-річна Яна – пригадує перший раз, коли вітчим вчинив над нею наругу:

– Мама була у сусідки, через дві хати від нас. А ми дивилися мультики. Тато був у комп’ютері. Потім я пішла до кімнати спати, а він прийшов до мене і сказав, щоб про це ніхто не дізнався. Зняв штани, розчепив ноги і поліз до моїх статевих органів. Він торкався мене тільки руками, більш нічим. Я нікому не говорила, думала, що більше такого не буде. Я соромилася про це казати, я була ще не дуже доросла і не розуміла…

Середня дочка – 12-річна Наталія – розповідає події того вечора, коли мама почула її крики:

– Я приїхала зі школи, допомагала мамі. Кароліна пішла до подруги, Яна була в Алли, своєї сестри. Вітчим почав чіпати мене за статеві органи. Потім мені стало боляче, я заплакала і сказала, що розкажу все мамі, але я не розказала, бо боялася. Потім, коли був вечір, він прийшов і ліг біля мене, засунув руку мені знову, і я закричала, тоді зайшла мама.

Тетяна в підлітковому віці сама 3 роки терпіла ґвалтування вітчима

Того вечора дівчата все розповіли Тетяні. Жінка розказує, що познайомилася із Сергієм на сайті знайомств. Він на рік менший від неї. Спочатку у них все було добре. Коли він вперше приїхав до неї, був дуже сором’язливий. Аж 7 років він не пропонував їй одруження, хоч вона дуже цього хотіла. Зрештою довгоочікувану пропозицію вона таки отримала.

До того Тетяна була вже заміжньою, потім розлучилася і жила з іншим чоловіком у громадянському шлюбі. Старша її дитина від одного чоловіка, а менша і середня – від іншого. Жінка завжди хотіла, щоб у її дітей був турботливий батько.

Однак сестра Сергія, 29-річна Олена Михайловська, не вірить у те, що її брат здатен на подібні збочення, вона впевнена, що все це жахіття з розбещенням Тетяна вигадала, щоб позбутися чоловіка і заволодіти його нерухомістю – будинком, який він зводить.

– Сергій дуже любив що Тетяну, що її дітей. Хотів, щоб жили як люди, щоб дім був, він туди вже все закупив: всі вікна, двері. Завжди для них тільки хороше робив, він над ними трусився, усе купував, старався. Я не вірю, що мій брат збоченець, що він міг лізти до дітей, – каже вона.

Однак Тетяна ці звинувачення відкидає, каже, від Сергія їй потрібна була лише вірність. Вона підтверджує, що на перший погляд він дійсно був ідеальним батьком. Дівчатка називали його «папулічкою», він їх – «доцічками». Тому новина про те, що він коїв з її дітьми, фактично вбила її саму. Тим більше, що Тетяні самій свого часу теж довелося пережити наругу від свого вітчима. Вона виховувалася в інтернаті з 8 років. Коли мати її забрала, вітчим аж 3 роки ґвалтував її. І лише коли їй було 17 років, вона зважилися розповісти про все матері. Реакція неньки була приголомшливою.

– Вона нічого не зробила, просто сказала: «козел» і все. Вона палець об палець не вдарила, одна-єдина мама. А я не хочу для своїх дітей так, я своїх діток люблю, я за своїх дітей буду боротися і переступлю через всіх, тільки б вони були зі мною живі та здорові. Я нікому своїх дітей не дозволю образити, – каже жінка.

У поліції підтверджують, що до них дійсно надійшло  повідомлення від 34-річної жительки про те, що вона стала свідком, як її 33-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння вчиняв розпусні дії до її 12-річної доньки. Пізніше вона виявила, що аналогічні дії він вчиняв до її доньок 9 та 14 років. Нині слідчі оголосили чоловікові про підозру. Сам затриманий категорично не визнає своєї провини…

Ганна Лісова

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кримінал
В тему