Життя

«За один сеанс помагаю людині кинути пити й курити»

«За один сеанс помагаю людині кинути пити й курити»

До цілителя Івана Артюшка із рівненського міста Сарни найчастіше люди звертаються з проханням вилікувати їх від алкоголізму.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

Хоча за аналогічним методом Іван Петрович позбавляє також від тютюнової, наркотичної, комп’ютерної, ігрової залежностей.

– Почалося з того, що років 20 тому приїхав до мене знайомий із райцентру Дубровиця. Чоловік до останнього не вірив, що зможу йому помогти. Адже він неодноразово звертався до офіційної і нетрадиційної медицини, кодувався за розрекламованими методиками і все одно пив. Але мені вдалося всього за 20-ть хвилин домогтися потрібного результату. Чи от недавно був чоловік, який за 15 років «спустив» на ігрових автоматах 15 мільйонів гривень, проте за один сеанс позбувся ігроманії, – згадує Іван Петрович. – Увесь секрет цього методу – в духовній допомозі. Всього за 20 хвилин я налаштовую мозок людини та загалом її організм на те, що алкоголь (тютюн, наркотики, ігрові автомати) – це шкода, яку не дозволено сприймати. Відтак у залежного зникає тяга і навіть бажання пити (курити, грати), – пояснює Іван Петрович. – Не беруся помагати, тільки якщо людина категорично проти звільнитися від залежності.

Порча і прокляття: як їх виявити

На жаль, нерідко до нашого співрозмовника приходять люди з проханням заподіяти іншим зло. Проте в Івана Артюшка є свої принципи, які передбачають дар цілительства спрямовувати виключно на добро.

– Якось приїхала до мене гарної зовнішності пані, показала фото відомого на Рівненщині майора і сказала: «Хочу, щоб він здох. Зробите – заплачу будь-які гроші». Я відмовився. Пані поїхала. А через два з половиною роки майор у страшних муках помирає від раку. Випадковість?.. Або ще один приклад: в одному з містечок на Рівненщині працювали п’ять дуже «непорядних» даішників. За дивним збігом обставин, в одного з них повісився дорослий син, в іншого тяжко захворіла мала дитина, ще один сам занедужав і більше нагадує овоч, ніж людину. І такі сумні прилади не обов’язково свідчать про те, що хтось комусь наслав порчу, – зауважує Іван Артюшок. – Часто буває, що людина заподіює іншим зло один раз, другий, третій, потім це зло бумерангом повертається до неї у вигляді проклять, руйнує енергетику цієї людини та навіть її близьких і провокує до всіляких бід.

Перевірити, чи не висить над людиною порча або прокляття, Іван Петрович радить у такий спосіб: узяти запальничку або свічку, запаленою поводити довкола людини. Якщо вогонь почне виділяти чорну кіптяву – це небезпечний сигнал.

Втрутитися в майбутнє просять навіть політики

Крім лікувати душу й тіло, Іван Артюшок допомагає людям змінювати на краще їхню долю, досягати бажаного. Хоча, зізнається, є речі, які неможливо змінити.

– Пригадаймо провидицю Вангу. Дослідники з Болгарської академії наук проаналізували сім тисяч її передбачень і визнали: 70 відсотків із них справдилися через роки і навіть десятиліття. Це означає, що частину майбутнього запрограмовано, а частину все-таки можна корегувати, – пояснює Іван Петрович. – Це пов’язано з тим, що в кожної людини є право вибору: яким шляхом піти – добропорядності чи злочину. Якби такого вибору не було, то в суспільстві взагалі зникли б поняття моралі, адже злочинці казали б: «Це все доля винна». А так ми наділені інтелектом, почуттями, інтуїцією, можливістю працювати і всім цим керуємося, вирішуючи, якою дорогою нам іти по життю. Тобто перепрограмувати майбутнє можливо!

Як доказ цього, Іван Артюшок розповідає про жінку, яка щойно від нього поїхала. Ця молода українка знайшла за кордоном чоловіка і попросила запрограмувати їхнє майбутнє на міцний та щасливий шлюб.

– Так само, як Ванга, я бачу майбутнє яскравими картинками. Зазираючи в майбутнє згаданої пані, я наповнив картинку зображеннями цієї усміхненої жінки, її коханого. І таке програмування реально впливає на життя, – переконаний Іван Артюшок. – Навіть якщо в долі людини прописана якась біда, то спеціаліст із впливу розформовує цю програму, і в 40 – 50 відсотках біди вдається уникнути.

До речі, до Івана Петровича за допомогою регулярно звертаються політики. Особливо в передвиборний період. Прохання очевидне – запрограмувати перемогу.

– Скажу відверто: результат залежить не тільки від мене, а й від кандидата. Умовно кажучи, безхатька я президентом не зроблю. Та навіть якщо приходить політик із нульовим рейтингом, то відсотків 15, 20, навіть 30-ть я йому можу «дотягнути», – каже Іван Артюшок.

Зачепивши цю ромову, цікавлюся, чи до послуг екстрасенсів вдаються керівники найвищого рівня.

– Та звичайно! Ющенко, наприклад, постійно звертався до карпатського мольфара Михайла Нечая. Янукович частенько їздив до алтайських шаманів. А на Путіна працює ціла армія екстрасенсів, – вважає Іван Петрович.

Очиститися від негативу допоможе яйце

А як же нам, простим смертним, захиститися від порчі, злого ока та подібного негативу? Для читачів нашої газети Іван Артюшок розкриває один із методів захисту.

– Цей метод простий, але дієвий. Його ефективність була неодноразово доведена навіть у секретних лабораторіях, – зазначає Іван Петрович. – Так-от: потрібно взяти щойно знесене яйце курки (бо воно ще живе – заряджене на енергію створення нового життя). Таке яйце чудово втягує в себе теплову та біологічну енергію. Ним треба поводити чи покатати довкола тіла людини, починаючи з маківки голови і закінчуючи п’ятками. Суть цього методу полягає в тому, що коли на вас хтось наслав негативну енергію (в народі це називається зуроченням, порчею), то ця енергія має іншу, ніж ваша, вібрацію. Відтак ця негативна енергія проникає всередину не відразу, а спершу мерехтить над вами. Тож проведене над тілом «живе» куряче яйце легко всмоктує в себе чужорідну енергію.

У цій частині розмови з Іваном Артюшком я пригадала, як колись бабуся вчила знімати ляки з маленького сина, який плакав ночами та часто здригався вві сні. Її давня методика теж передбачала використання свіжого курячого яйця. Ним потрібно було водити довкола тіла дитини, уявляти, що яйце – то клубок, на який, наче на нитку, я намотую весь негатив, і тим самим очищаю дитину. При цьому необхідно було тричі перехрестити малюка, прочитати «Отче Наш» і під час катання яйцем озвучувати замовляння.

– Так, наші предки володіли багатьма простими, але дієвими методами, які працюють на не видимому для людського ока енергетичному рівні, – пояснює бабусин метод Іван Артюшок. – І дуже прикро, що більшість давніх методик або втрачені, або вкрай рідко застосовуються сучасною медициною. Тобто сучасні фахівці орієнтуються на лікування лише певного органа, забуваючи, що людський організм – то цілісна структура, яка складається з матерії та енергії.

А от про те, від чого виникає рак, який неймовірний ефект дає голодування і чи справді пандемія коронавірусу – це спеціально влаштований експеримент, читайте в наступному номері газети.

Оксана Бубенщикова

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне, народна медицина, алкоголізм
В тему