Життя

Важко хвора дівчина познайомилася з чоловіком в інтернеті – і вже через три дні запропонувала йому одружитися

Важко хвора дівчина познайомилася з чоловіком в інтернеті – і вже через три дні запропонувала йому одружитися

21-річна Вероніка Руденко з Київщини покинула свій рідний дім заради 35-річного чоловіка, з  яким вона була знайома лише три дні. В Олександра дівчина закохалася в інтернеті. Пара одразу ж подала заяву на одруження.

Мама Олександра вибір свого сина підтримує і прийняла майбутню невістку, як рідну доньку. «Вони, мов діти малі, постійно удвох», – каже вона, йдеться у публікації в газеті «Твій вибір».

Вероніка з дитинства хворіє на епілепсію і туберкульоз. А також має з народження ВІЛ, який передався їй від матері-наркоманки.  Напади почалися після смерті неньки. Тоді дівчинці було лише 2 роки. Її виховали бабуся та рідна тітка, які, за словами Вероніки, майже не випускали її з квартири і навіть забороняли спілкуватися з подругами.

21-річна Вероніка Руденко навіть звернулася на телепередачу «Стосується кожного» на «Інтері», аби її захистили від родичів-тиранів, і вона мала повне право сама вирішувати свою долю.

– Мій коханий не подобається моїм рідним, бо він старший за мене на 14 років. Бабуся мене постійно ображає і б'є, вона сказала, що якби зразу знала про мою хворобу, то втопила б мене.  А мій Саша дуже хороший, він господар, уміє навіть готувати, прибирає, – розповідає дівчина.

Вероніка Руденко та Олександр
Вероніка Руденко та Олександр

Оскільки бабуся не випускала дівчини на вулицю і не дозволяла ні з ким спілкуватися, та постійно сиділа за комп'ютером. Так, у 2017 році вона познайомилася у мережі з  хлопцем, який при зустрічі зґвалтував її. Тоді бабуся зовсім не пожаліла онуки, а сказала, що вона сама винна. Кривдник покарання так і не поніс...

Як виявилося, Олександру вона написала перша, каже, їй сподобалась його зовнішність. Вона ж і запропонувала йому одружитися. Олександр теж ніколи не був одружений.

Проте родина Вероніки проти цих стосунків і спробувала повернути важкохвору додому. Рідні дівчини приїхали на її нове місце проживання, аби забрати Вероніку силоміць. Приїхали з двома нарядами поліції. Як пояснив один із поліцейських, їм на виклику пояснили, що дівчину утримують силоміць і незаконно. Однак цей факт не підтвердився.

Вероніка рідних зустріла з істерикою і навідріз відмовилася з ними говорити. Коханий постійно заспокоював її: мовляв, нікому не віддасть. Родичі усіляко принижували його, а його будинок називали «бомжарнею».

Рідні запевняють, що новоспеченому кавалеру потрібна чотирикімнатна квартира на Київщині, яка залишилася Вероніці у спадок від матері. Натомість сама Вероніка запевняє: квартиру її родичі уже продали, а гроші забрали собі. Забирають вони і пенсію дівчини.

Сам 35-річний Олександр Чорногор каже, що у Вероніку закохався з першого погляду. Через важку операцію на серці він має групу інвалідності. У будинку проживає з мамою і братом. Тримають невеличке господарство. Сусіди характеризують Олександра виключно з позитивної сторони, як слухняного сина і доброго господаря.

Про хворобу Вероніки він знає. Запевняє, кохає її попри все і готовий усе своє життя провести разом із нею. Вероніка теж запевняє, що вперше в житті вона щаслива і почувається коханою і потрібною. Не за пенсію, чи квартиру, а за те, яка вона є, – з усіма хворобами і вадами…

Ірина Бура

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: хвороби, жінки, кохання
В тему