Життя

Чоловік готує цілющі мазі, якими можна вилікувати геморой, краснуху, ангіну, фіброму та інші захворювання

Чоловік готує цілющі мазі, якими можна вилікувати геморой, краснуху, ангіну, фіброму та інші захворювання
ілюстративне

Коли Михайлу Бляшуку було 18 років, в нього почав часто боліти шлунок. Лікарі діагностували гастрит із підвищеною кислотністю. Спершу хлопець лікувався препаратами, які призначали медики.

Однак згодом помітив, що полегшення вони приносили лише на якийсь час, а тоді знову з’являвся біль, йдеться у публікації в газеті «Твій вибір».

– Відтак я почав шукати інші засоби, які могли б мені допомогти, – розповідає житель міста Луцька. – Спілкувався з травниками, читав багато літератури про лікарські рослини, правила їхньої заготівлі і секрети приготування цілющих засобів. І мені допомогла трава кадило – з цієї рослини я готував настої, завдяки яким дуже швидко забувся про гастрит.

Михайло Бляшук
Михайло Бляшук

Проте цікавитися нетрадиційною медициною чоловік не перестав. Навпаки: купив книгу «Зцілення за допомогою акомпресури», навчився точковому масажу і су-джу терапії в Інституті народної медицини. Там же й отримав атестат, який підтверджує, що чоловік все опанував на «відмінно» і може сам лікувати людей.

– Свого часу в Луцьку проживала дуже відома травниця, яка готувала цілющі мазі від різноманітних захворювань, – каже чоловік. – Вона й передала усі секрети цієї справи. Мазі, які я готую, допомагають при лікуванні опіків, тріщин на п’ятах, руках, губах, тріщин прямої кишки, геморою, гнійних ран, грибка, екземи, лишаю. Також готую мазі, які допомагають при золотусі, краснусі, прищах на обличчі, запаленні лімфовузлів, гаймориті, хронічному риніті, грипі, ангіні, стоматиті, кисті та фібромі у жінок.

Основою для приготування мазі є сік алое. Тому в квартирі чоловіка стоїть чималий горщик з цією рослиною, яка в ці дні почала активно цвісти. Окрім цього, використовує прополіс, березовий дьоготь, олію, цибулю та інші складники. А для приготування мазі, яка лікує золотуху і краснуху, купує ладан.

– За той час, відколи займаюся нетрадиційною медициною, допоміг дуже багатьом людям, – каже він. – Відтак звертаються до мене з багатьма проблемами. І щиро радію, коли після лікування люди телефонують і дякують за мазь, кажуть, що повністю одужали.

Зараз холодна і сира погода, тому багато людей потерпають від риніту, грипу, застуди. Тому раджу приготувати ось такий засіб: в склянку холодної перекип’яченої води додати пів чайної ложечки солі і стільки ж соди. Ретельно перемішати. Відібрати шприцом 10 кубиків рідини в окрему посудину і додати туди ж розтовчену таблетку «Димедрол» та 20 крапель настойки прополісу. Перемішати до повного розчинення складників і закапувати в кожну ніздрю по три краплі тричі на день. Зазвичай одного дня вистачає для лікування, однак в тих випадках, коли риніт запущений, то в кожну ніздрю слід капати по п’ять крапель настою кожну годину.

Травнику ви можете зателефонувати за номером 098 02 63 696.

Ксенія Фірковська

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: лікування
В тему