Відео

Куди зникли 10 мільйонів українців?(відео)

Куди зникли 10 мільйонів українців?(відео)

Неофіційною цифрою справжньої кількості українців нещодавно вразив екс-міністр праці та соціальної політики Михайло Папієв, повідомляє видання «КП в Україні».

За його заявою українців налічується тільки 32 мільйони. Очевидно, що демографічна ситуація в країні зазнає погіршення, особливо з уведенням безвізу. Люди виїжджають масово, але таких вражаючих цифр іще ніхто не називав. Так, неофіційною кількістю українців Михайло Папієв назвав 32 мільйони, тобто на 10 мільйонів менше від офіційних даних. Із початку проголошення незалежності в Україні налічувалося 52 мільйони людей. Зараз цифра скоротилася до 32 мільйонів (без урахування населення Донбасу та Криму), запевняє колишній міністр праці та соціальної політики, депутат Верховної Ради Михайло Папієв.

«Зовні Україна виглядає успішною державою. За статистикою, українців сьогодні 42,3 мільйона, тобто це потужна європейська країна. За розрахунками, які ми провели разом з експертами та Інститутом демографії Академії наук України, зараз оптимістичний показник – 32 мільйони громадян України», – заявив депутат в ефірі телеканалу ZIK.

При цьому раніше в Держкомстаті відзначили, що постійне населення України становить 42,37 мільйона осіб.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему