Відео

Голос Діти: Дівчинку з аутизмом «не почули», а «голос від Бога» заворожив суддів (відео)

Голос Діти: Дівчинку з аутизмом «не почули», а «голос від Бога» заворожив суддів (відео)

Здавалось би, уже четвертий ефір шоу «Голос. Діти». Ну що б іще могло здивувати чи вразити? Але дивувало і вражало все.

Сюрпризом став вибір зіркових тренерів, серед яких – Наталка Могилевська, MONATIK, Надя Дорофєєва та Позитив – учасники гурту «Время и Стекло».

І перший виступ змусив повернутися всіх тренерів – 12-річний хлопчик із Івано-Франківщини Олександр Гук вразив силою голосу й свого співочого таланту. З-поміж тренерів хлопчик вибрав Надю та Позитива.

 

Наступна учасниця – і судді знову «в ауті» – до Вероніки Коваленко обернулися всі. Ця учасниця на шоу вже не вперше. Для себе вона обрала команду Діми Монатіка.

 

Вразив своєю участю 11-річний Ваня Старіков з міста Чернушка Пермського краю. Він подолав 2 тисячі кілометрів, щоб виконати для Тіни Кароль її пісню, не знаючи, що співачка в цьому сезоні участі не братиме. На жаль, до хлопчика не повернувся ніхто. Дитина не стримала сліз, адже в російський проект Ваня намагався потрапити три роки підряд. І ось – чергова невдача. Дивує, звісно ж, наполегливість цієї дитини, а також і те, навіщо він і його батьки прирікають себе на такі страждання? Невже участь у шоу дійсно варта дитячих сліз?

 

Повеселив усіх присутніх оригінальний дует хлопців, які назвали себе: «Дует Налиснички» – Денис і Святослав –найкращі друзі. Хлопці сказали, що прагнуть дівочої уваги і привернули до себе усіх суддів проекту, але учасники обрали Діму Монатіка.

 

Розчулила глядачів проекту 8-річна учасниця із Києва. Софія Зикіна співає, не зважаючи на діагноз аутизм. Її мамі довелося свого часу покинути роботу й віддати усі сили для розвитку своєї особливої дівчинки. Соня сказала, що музика робить її щасливою і «коли вона співає, то відчуває радість у всьому всесвіті». На жаль, талант дівчинки не оцінили і Соня вибула з проекту.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему