Відео

StarCraft II скоро стане умовно-безкоштовною (відео)

StarCraft II скоро стане умовно-безкоштовною (відео)

14 листопада StarCraft II буде переведена на умовно-безкоштовну модель розповсюдження. Одиночну сюжетну кампанію Wings of Liberty зможуть завантажити всі охочі, а якщо у вас гра вже була куплена, то в подарунок ви отримаєте додаток Heart of the Swarm. Але для цього необхідно увійти в гру з 8 листопада по 8 грудня.

Також гравці зможуть брати участь в мультиплеєрних рейтингових матчах, де їм будуть доступні всі істоти з Wings of Liberty, Heart of the Swarm і Legacy of the Void. Але перш ніж туди потрапити, потрібно здобути не менше 10 перших перемог за день в звичайних матчах без рейтингу. Після цього вся онлайн-складова розблокується назавжди.

Всі нинішні і майбутні командири будуть доступні без додаткової плати до 5 рівня, а розблокування кожного з них обійдеться в 150 грн. Але будуть і повністю безкоштовні персонажі, а саме Керріган, Рейнор і Артаніс.

Ті, хто вже заплатив і за саму StarCraft II, і за всі існуючі доповнення, теж отримають подарунок. Якщо вони придбали все вищезгадане до 31 жовтня, на них чекає набір з ексклюзивного вигляду для Примари і трьох портретів.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему