Відео

«Динамо» обіграло «Янг Бойз» і достроково вийшло в 1/16 фіналу Ліги Європи (відео)

«Динамо»  обіграло «Янг Бойз» і достроково вийшло в 1/16 фіналу Ліги Європи (відео)

Київське "Динамо" достроково вийшло в 1/16 фіналу Ліги Європи. Біло-сині  мінімально обіграли швейцарський «Янг Бойз» у матчі 4-го туру групового раунду, але здобули перемогу з рахунком 1: 0.

Швейцарці досить жваво почали футбольну баталію. Вони йшли переважно правим флангом, де активність проявляв швидкий Мбабу. Вже на 15-й хвилині господарі могли відкрити рахунок: Нуху при розіграші кутового вискочив з-за спин захисників, однак його удар головою припав на штангу.

Ближче до середини тайму динамівці освоїлися на штучному полі «Стад де Свісс» та стали активніше володіти м'ячем, намагаючись розхитати оборону господарів.

Вже на 70-й хвилині Буяльський отримав м'яч від Морозюка і ефектно пробив з лівої прямо в кут з- під трьох захисників. Цей пропущений м'яч змусив швейцарців активніше рухатися, але безрезультатно.

За інформацією Обозревателя, таким чином кияни набрали 10 очок, забезпечивши вихід з групи В за два тури до кінця. Команда Олександра Хацкевича продовжує йти в Лізі Європи без поразок.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему