Відео

«путін – м’ясник», - Байден після розмови з українцями в Польщі

«путін – м’ясник», - Байден після розмови з українцями в Польщі

Президент США Джо Байден 26 березня зустрівся у Варшаві з українськими біженцями, які були вимушені покинути свої домівки через війну, розв'язану росією. Після розмови американський президент назвав Володимира Путіна "м'ясником".

Про це повідомляє СNN.

У Байдена запитали, про що він замислився, коли побачив українців, які були вимушені покинути свої домівки через війну, Байден відповів: "Путін -  м’ясник".

Американський лідер, виступаючи на Stadion Narodowy, розповів, що його завжди дивує "глибина і сила людського духу".  "Це неймовірно, це неймовірно. Подивіться на всіх цих маленьких дітей. Просто хочу обійняти, просто хочу сказати спасибі. Я маю на увазі, це просто змушує вас так пишатися", - сказав він.

Він додав, що кожен із цих дітей попросили помолитися за їхніх рідних, які зараз на війні:"Помолись за мого тата, мого діда чи брата, який там воює".

"І я пам’ятаю, як це, коли у тебе є хтось у зоні бойових дій. Щоранку ти встаєш і дивуєшся. Ти просто дивуєшся. І молишся, щоб не отримав цей телефонний дзвінок", - сказав Байден.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, росія, війна з Росією, сша, володимир путін, президент, Джо Байден
В тему