Відео

Директор школи у Луцьку прокоментував, чому застрелив собаку

Директор школи у Луцьку прокоментував, чому застрелив собаку

У Полонці Луцького району знайшли застреленим собаку.

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

Родина Гвоздецьких вже тиждень тужить за своїм домашнім улюбленцем Роні.  Три з половиною роки він був улюбленцем сім’ї.

Кажуть, хоч собака був і великий, втім дуже добрий та грайливий.

“Дітям в нас 7 і 10 років, до них підходили дітки ціле літо, ми собаку не закривали, він з ними грався. Діти його гладили, чесали, жодних проблем не було”, – розповідає власниця собаки Людмила.

Одного ранку господарі ніяк не могли догукатися собаку. Зрештою, знайшли його застреленого на сусідському городі.

Господарі одразу викликали поліцію. Як з’ясувалося, сусід справді стріляв у собаку близько опівночі. Та причину господарі збагнути не можуть. Щоправда, діляться, пес дійсно недолюблював сусідів. Втім, територія повністю огороджена, тож жодних ризиків чи якоїсь небезпеки не було.

З сусідом Гвоздецьких, який, до речі, очолює луцьку 10-ту школу, Олегом Михальчуком, зустрілися на його робочому місці. Інцидент чоловік коментує неохоче, однак того, що таки стріляв, не заперечує. Запевняє: це був виключно захист.

Наразі справу розслідує поліція. Правоохоронці додають: якщо доведуть, що чоловік дійсно захищався, то йому нічого не загрожує. В іншому ж випадку за скоєне доведеться нести покарання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, вбивство, знущання над тваринами
В тему

Останні матеріали