Відео

Розганявся до 200: з'явилося відео з салону Infiniti за хвилини до смертельної ДТП

Розганявся до 200: з'явилося відео з салону Infiniti за хвилини до смертельної ДТП

У мережі показали відео, зняте в салоні автомобіля Infiniti за лічені хвилини до кривавої ДТП у Харкові, що забрала життя однієї людини.

Як пишуть місцеві Телеграм-канали, запис вдалося отримати активістам із телефонів пасажирів авто.

На опублікованих кадрах чутно, як розмовляє Микола Харківський – місцевий «мажор», який перебував за кермом. Розмова супроводжується нецензурною лексикою.

«Зараз, я скажу, коли 200 буде», – говорить він і машина починає стрімко розганятися. Потім водій повідомляє про подолання позначки в 180 км/год і наближення до «червоного» світлофора. На іншій частині відео можна побачити, що авто, яке мчить по практично порожній дорозі, ледь не влітає в іншу машину.

«Ми їхали десь 160... А, 200 ми їхали», – каже водій, на що отримує схвальну відповідь від дівчини.

Нагадаємо, ввечері 26 жовтня в Харкові сталася смертельна аварія. Водій Infiniti, намагаючись перетнути перехрестя проспекту Гагаріна і вулиці Одеська на червоний сигнал світлофора, зіткнувся з Chevrolet. За кермом перебував 16-річний підліток – Микола Харківський.

В результаті аварії водій Chevrolet загинув на місці. Троє пасажирів Infiniti – двоє хлопців 19 років і 16-річна дівчина з важкими травмами були доставлені в лікарню.

27 жовтня неповнолітньому водію оголосили підозру.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дтп, смерть, харків
В тему