Відео

У Рівному бійцівський собака покусав чотирирічного хлопчика (відео)

У Рівному бійцівський собака покусав чотирирічного хлопчика (відео)

Інцидент трапився на майданчику поблизу бульвару Хмельницького в Рівному.

Бійцівський пес накинувся на 4-річну дитину. Хлопчика від тварини врятував свідок. Чоловік, за словами мами дитини Марії Філатової, підняв дитину, чим вберіг від більших травм, – повідомляє Радіо Трек.

«Собака гуляв з господарем, ми просили забрати пса від дітей, але той заспокоював, що він не вкусить. Раптово кинувся на малого. Чоловік, який був неподалік, взявся допомагати. Підняв дитину, хоча собака підскочив і знову хотів вкусити», — зауважила рівнянка.

Хлопчик з ранами ніг нині в обласній дитячій лікарні. У палаті з малюком перебуває мама. За словами медиків, дитина має рвану рану 10 см на стегні та 5 см на гомілці.

Власник з собакою втекли з місця події. За даними відділу комунікації поліції Рівненщини, його особу вже становили — без повідка та намордника пса вигулював 44-річний рівнянин. Чоловік раніше судимий за вбивство з необережності та вчинення крадіжок, за що перебував у місцях позбавлення волі. Крім того, притягували його і до адміністративної відповідальності: двічі за статтею 154 (порушення правил тримання собак) та статтею 173 (дрібне хуліганство). Як покарають господаря тварини — визначать після медичного обстеження потерпілого.

Ось що йдеться про подію у прес-релізі правоохоронців.

Близько 19 години 2 квітня повертаючись із садочка мама разом із чотирирічним сином та донькою зайшли на дитячий майданчик погратися.

Господар вигулював бійцівського пса на вулиці Богдана Хмельницького обласного центру. Помітивши дітей, собака легко перескочив через паркан і підійшов до хлопчика, якого став обнюхувати. 33-річна матір неодноразово робила зауваження чоловікові, аби він забрав пса від дітей. Втім, той не реагував, запевняючи, що собака лише грається. Та коли хлопчик випадково махнув рукою, собака накинулася на нього. Мама відразу почала рятувати дитину. Господар теж намагався втихомирити свого вихованця, але безрезультатно.

Інцидент помітив чоловік, який перебував у авто неподалік. Він зумів відтягнути хлопчика, піднявши його високо догори.

Небайдужий свідок одразу викликав швидку та заніс дитину до аптеки, що розташована поруч. Там маленькому потерпілому надали першу меддопомогу.

Власник зі своїм підопічним швидко покинули місце події.

Зі слів лікарів, дитину доставили до медзакладу у шоковому стані. У неї діагностували рани стегна та гомілки по десять та п’ять см кожна.

Поліцейські встановили особу чоловіка, який вигулював собаку без намордника та повідка. Ним виявився 44-річний раніше судимий рівнянин.

Читайте також:

На Тернопіллі хлопчика покусав скажений собака

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, НП
В тему

Останні матеріали