Відео

Степанов розповів, як лікується від COVID-19

Степанов розповів,  як лікується від COVID-19

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов розповів про те, як лікується від коронавірусу.

На своїй сторінці у Facebook він написав про "другий крок" на шляху пацієнта. Під час нього він отримав консультацію лікаря щодо лікування телефоном.

"...отримав консультацію лікаря щодо стану здоров’я та подальших дій. Хочу зазначити, що на цьому етапі – питань немає. Лікар відпрацював чітко: все пояснив, надав детальні відповіді та необхідну інформацію", – наголосив він.

Степанов уточнив, що пункти, про які він проінформував у своєму попередньому дописі, залишилися актуальними, й він продовжує над ними працювати. Це можливість підписання хворими на COVID-19 декларації з сімейними лікарями онлайн, створення бази медиків, які оперативно консультуватимуть пацієнтів, які ще не мають декларації, вдома.

"Також, виходячи з того, що певна кількість громадян не підписали декларацію з сімейним лікарем, необхідно зробити так, щоб вони все ж отримували контакти лікаря, який буде вести їх весь час захворювання та призначати лікування. Такі лікарі мають бути в усіх регіонах України", – написав міністр охорони здоров’я 15 листопада.

Глава відомства розповів, що перебуває вдома на самоізоляції й продовжує працювати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, лікування
В тему