Відео

Дивись, що купуєш: українці створили сервіс, який показує де, з чого і як створюють продукти

Дивись, що купуєш: українці створили сервіс, який показує де, з чого і як створюють продукти

Українці створили сервіс Virobnik.ua, який миттєво показує відео створення продукту. Новий сервіс запустять вже восени. Аналогу немає навіть у розвинених країнах.

Virobnik.ua — дозволяє за допомогою одного лише смартфона буквально за хвилину побачити як створювався продукт харчування, який ви збираєтеся купити, - пише НВ.

Проєкт Virobnik.ua — це відео-сервіс. Творці проєкту — журналісти і креативники. Тому, Virobnik.ua це поєднання пізнавального і новаторства. Звідси й принцип — краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Тобто, покупець на власні очі бачить, як зроблений товар, який він збирається купити.

У ролику є відповіді на такі запитання: з чого зроблений продукт, де він зроблений, хто його робить і згідно з якими стандартами. Стандартний ролик триває близько хвилини. Озвучується професійним диктором. 

Virobnik.ua — це ж теж продукт. Він замішаний на двох головних інгредієнтах. Перший — це новий маркетологічний і конкурентний інструмент для виробників. Другий — новий пізнавальний засіб для покупця. Це класичний win-win у PR. 

Virobnik.ua — у вашому смартфоні. Навіть встановлювати застосунок не потрібно. Ви берете з полиці магазину продукт, що вам сподобався, і просто наводите камеру смартфона на QR-код, перед вами відразу з’являється ролик. За хвилину ви дізнаєтеся про продукт дуже багато, достатньо, щоб зробити вибір. Другий спосіб — перейти на сайт Virobnik.ua і там в пошуковому рядку написати ім'я товару, що вас зацікавив. Тобто робити це можна і зі стаціонарного комп’ютера вже купивши продукт, або плануючи купити, або просто з цікавості.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: українці, продукти
В тему