Відео

Як представляли нового очільника Волинської облдержадміністрації (відео)

Як представляли нового очільника Волинської облдержадміністрації (відео)

Донедавна він працював першим заступником голови Луганської ОДА. Представити нового очільника області уповноважили Сергія Трофімова, першого заступника голови офісу Президента. З його слів, Президент України Володимир Зеленський дуже хотів відвідати Волинь, однак заклопотаний невідкладними державними справами.

Кандидатуру Юрія Погуляйка на посаду голови Волинської ОДА кабінет міністрів погодив ще місяць тому. На що відразу відреагували місцеві обранці. Спочатку депутати Луцької міської ради, а згодом на терміновій позачерговій сесії і Волинської обласної ради написали колективне звернення до Президента Зеленського. У якому виступили категорично проти призначення Юрія Погуляйка керівником Волинської облдержадміністрації.

У Декларації Юрія Погуляйка вказана земельна ділянка площею 700 м2 у Луганську й автомобіль Вольсваген. А от дружина новопризначеного очільника Волині Вікторія Погуляйко володіє двома квартирами в Луганську й однією в Києві. Також подружжя задекларувало більше 100тисяч доларів та пів мільйона гривень готівкою. Про Гарячий прийом представниками національного корпусу новопризначеного очільника Волині дивіться у наступному сюжеті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Відео T1.ua, Юрій Погуляйко, Волинь
В тему