Відео

«На голову не налазить»: прессекретарка Зеленського відштовхнула журналіста (відео)

«На голову не налазить»: прессекретарка Зеленського відштовхнула журналіста (відео)

Таке відбувається вже не вперше. Журналісти обурюються поведінкою Мендель.

Прессекретарка президента України Юлія Мендель відштовхнула журналіста «Схем» Сергія Андрушка, коли той хотів поставити запитання керівнику ОП Андрію Богдану. Відео події розмістили «Схеми» на YouTube (на відео від 15:08 хвилин), передає ТСН.

«Хто може пояснити, в якій цивілізованій країні світу прессекретарка президента дозволяє собі подібне в момент, коли журналіст хоче поставити питання першим особам! Це як називається?! Свобода слова?! Ви там у США про нову країну говорите зараз? Ну то от пару скрінів з "нової країни"», – написав про подію журналіст «Схем» Михайло Ткач на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

У коментарях до посту журналісти інших українських видань почали ділитися схожими ситуаціями з Мендель.

«Я офігіла, коли вона мене схопила ззаду і пересунула в прямому сенсі з місця», – розповіла у коментарях журналістка «Лівого берегу» Ганна Стешенко.

За словами журналіста «Української правди» Романа Кравця, на форумі YES він робив Мендель зауваження, щодо такої поведінки із журналістами, «бо це на голову не налазить».

Крім того, на форумі Мендель грубо відсунула журналіста Radio Free Europe Крістофера Міллера, який підійшов поговорити із Зеленським.

На відео від 6.15 хвилин. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прессекретарка Зеленського пожертвувала заради нього коханням

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему