Відео

У школі в прем’єра Гончарука було таке ж прізвисько, як у Януковича (відео)

У школі в прем’єра Гончарука було таке ж прізвисько, як у Януковича (відео)

Журналісти навідалися на малу батьківщину наймолодшого прем’єр-міністра в історії України.

Журналісти «Української правди» побували в містечку Городня Чернівецької області, щоб поспілкуватися з тими, хто знав нинішнього главу уряду Олексія Гончарука з дитинства. Це його рідне місто, саме тут він народився в інтелігентній родині офіцера-льотчика і медсестри.

Зокрема, кореспонденти завітали у ліцей, де майбутній прем’єр здобував середню освіту. Судячи із характеристик тих, хто вчив і виховував Олексійка Гончарука, він був взірцевим учнем: мав «дванадцятки» й «одинадцятки» майже зі всіх дисциплін, і тільки із «Захисту вітчизни» – 10 балів.  

Льоша Гончарук на фото у "патріотичному" спортивному костюмі 

«Він дійсно виділявся серед дітей. Він не так, як Янукович був, «проффесор», а ми його звали всі дійсно «професор». Всі: а де наш професор? Гдє прафєсор? Він один був такий у мене в класі, може, в школі. Він був, я ж кажу, ерудований… В нього одного був комп’ютер – у школі ще не було ніяких комп’ютерів, а в нього вже був», – із непідробною гордістю за учня розповідає класний керівник Надія Болох.

За словами керівнички, яка, маючи цілковите право, називає його просто Льошею, юний Гончарук уже в шкільні роки не боявся ставити незручних запитань: «Він міг запитати вчителя: «А скажіть, чого в Америці так, а в нас отак погано?.. А чому ми не можемо?». Він так робив», – згадує «класна».

В табелі мав тільки відмінні оцінки

Що стосується першої закоханості в однокласниць, то такого про свого улюбленця Льошу Надія Болох не пригадує: «Якщо ви запитаєте про його перше кохання, то сказати нічого. Я Льошу з дівчиною ніколи не бачила. Була зустріч випускників. У багатьох діти. Кажу: «Льоша, вже і тобі час! Що ж ти чекаєш?». А він віджартовується: «Все буде. Іншим я поки зайнятий».

Далі – у відео. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему

Останні матеріали