Відео

Під головний офіс «Приватбанку» автобусами звозять людей з фірми Коломойського (відео)

Під головний офіс «Приватбанку» автобусами звозять людей з фірми Коломойського (відео)

Зранку 20 вересня під головний офіс ПриватБанку у Дніпрі приїхали 10 автобусів з працівниками «Нікопольського заводу феросплавів», що належить колишньому власнику націоналізованого банку Ігорю Коломойському.

Про це повідомляє Громадське.

«Вранці 20 вересня 2019 з 7:45 ранку 10 автобусів з робочими Нікопольського заводу феросплавів заводу оточили будівлю головного офісу ПриватБанку в Дніпрі. На поточний момент біля будівлі банку страйкують близько 500 людей», — повідомила прес-секретарка ПриватБанку Інна Музичук.

Напередодні «Нікопольський завод феросплавів» уклав мирову угоду з Національним банком, на підставі якої погодився погасити заборгованість перед НБУ за кредитами ПриватБанку, за якими завод виступив поручителем.

«ПриватБанк не є учасником угоди про врегулювання даного спору між НБУ і Нікопольським заводом феросплавів і розцінює організований пікет як ще одну спробу тиску», — додають у ПриватБанку.

Там повідомили, що провели зустріч з робітниками заводу, під час якої повідомили, що завод Коломойського виплатить борги Нацбанку за договором, який уклали ще 10 років тому.

28 серпня компанія Коломойського вперше вирішила заплатити за зобов'язаннями перед Нацбанком: Господарський суд Дніпропетровської області затвердив мирову угоду між НБУ та «Нікопольським заводом феросплавів» Коломойського.

17 вересня видання Financial Times опублікувало статтю, у якій надало коментар прем'єр-міністра України Олексія Гончарука щодо ймовірного компромісу з Ігорем Коломойським щодо ПриватБанку. Сам Гончарук таку заяву спростував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вискочили, в чім були: у Луцьку збирають речі для пацієнтів-«погорільців» із військового шпиталю

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, суспільство
В тему