Відео

«Реклама» шкарпеток провокує в українців напад безконтрольного сміху (відео)

«Реклама» шкарпеток провокує в українців напад безконтрольного сміху (відео)

Схоже, в України з’являється ще один символ і водночас мем, окрім сала і «Києвського» торту – житомирські шкарпетки.

Українським сегментом соцмереж стрімко шириться ролик, присвячений житомирським шкарпеткам, який змушує користувачів сміятися. У цьому відео гумористичного жанру жінка (щоправда, суржиком, та з колоритною українською вимовою) перелічує незаперечні численні достоїнства такого елементу українського народного костюму, як «житомирські носки».

Відзначимо, що справді на вітчизняних ринках добру частку шкарпеткової продукції становлять панчішні вироби із Житомира.

До вашої уваги повний текст цього зразка інтернет-гумору:

«Житомирські носки – це обізатєльний елємєнт українського народного костюма. Мало хто знає, що свої луччі бої Клички, Усік, Ломаченко провели іменно в житомирських носках, іменно в цьом секрет їхнього чемпіонства. Порошенко виграв вибори чого думаєте? Бо він носить ісключітєльно житомирські носки. Да шо там скривать? Даже Джамала співала на Євровідінії в житомирських носках. Результат всім ізвесний.

У всіх супергероїв єсть свій талісман. В українського богатиря це житомирські носки. Вони защищають от сглаза, очищають карму і бережуть ноги в теплі. Чоловіки во врем’я секса не знімають носки, бо вони житомирські, а це удовольствіє в квадраті, на мінуточку. Кажуть, що армія робить із хлопчика чоловіка. Нєт, чоловіка із хлопчика долають іменно житомирські носки, коли в нього получається самостоятєльно одірвать нитку, якою вони скріплені.

Так шо єслі вам не хватає увєрєнності в собі, мотивації. Не слухайте нікого – носіть житомирські носки. Анжела Пєтровна гамна не посовєтує».

І саме відео:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Курйози
В тему