Відео

Спротив контрабандистів: в Ужгороді обстріляли авто з поліцейським начальником (відео)

Спротив контрабандистів: в Ужгороді обстріляли авто з поліцейським начальником (відео)

У четвер, 11 липня, в Ужгороді обстріляли автомобіль керівника структурного підрозділу поліції Закарпаття.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУ НП у Закарпатській області, надзвичайна подія сталася близько 9:00 – в поліцію зателефонувала очевидиця стрілянини на вулиці Загорській, пишуть «Факти».

На місці події з’ясувалося, що невідомі обстріляли Hyundai, за кермом якого перебував 36-річний правоохоронець. Поранення отримала випадковий свідок  – 66-річна жінка, яку госпіталізувала «швидка». Її життю нічого не загрожує.

А в поліцейського – начальника управління захисту економіки Закарпаття Андрія Іванківа – випустили п’ять куль. Як повідомляє «Українська правда», про це на брифінгу повідомив глава Нацполіції Сергій Князєв. Одна з версій замаху – професійна діяльність чоловіка і результат його ефективної боротьби з контрабандою.

У свою чергу міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що напад був спланованою акцією і спробою зупинити боротьбу з контрабандою, додавши, що напередодні одному з місцевих чиновників виписали підозру.

У той же час «Перший.com.ua» повідомляє, що дві кулі влучили в передні пасажирські двері машини правоохоронця, одна – в переднє праве крило і ще одна – в кришку багажника.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему