Відео

Вбивця Даші Лук'яненко намагався відвести шукачів дівчинки від будинку (відео)

Вбивця Даші Лук'яненко намагався відвести шукачів дівчинки від будинку (відео)

Микола Тарасов, якого підозрюють у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко з Іванівки Одеської області, намагався відвести сліди від свого будинку та потрапити до групи волонтерів.

Про це в ефірі програми «Говорить Україна» розповів волонтер Дмитро Подорога, який ще з перших днів взяв участь у пошуках Даші. За словами чоловіка, вбивцю важко навіть назвати людиною.

Коли добровольці та правоохоронці заходили вперше до будинку Тарасових, злочинець особисто запрошував їх туди, більше того — сім'я відчинила двері в усі кімнати, розповів Подорога.

«Що мене здивувало: коли ми спускалися із собакою у підвал, він ще сказав: «Спускайтеся акуратно, там багато скла, так щоб собака не порізав лапи», — повідомив волонтер і додав, що тоді не знайшли дитину тому, що всі шукали її живою.

Потім поліція буквально по секундах відпеленгувала телефон дівчинки і вистежила, що саме у цьому радіусі дитина зникла, зазначив Подорога.

За словами чоловіка, Тарасова почали підозрювати ще спочатку. Доброволець заявив, що вбивця намагався потрапити до нього у групу волонтерів, яка спеціалізувалася на проходженні катакомб. Це, додав він, ті люди, які не загубляться там, ті, хто може увійти у завалені підвали, але злочинець намагався потрапити саме в цю групу.

Як повідомив Подорога, Тарасов приходив і пропонував воду або каву, не допомагав, а навпаки — всіляко намагався відвести від свого будинку. Коли до будинку заходили фахівці, мати вбивці говорила, що їхня совість чиста, розповів волонтер.

«І коли я підійшов до туалету, відчинив двері і почав світити туди ліхтариком — він дуже швидко заявив, що є ще підвал і місця, які можна подивитися», — підсумував Подорога.

19 червня у населеному пункті Іванівка Одеської області знайшли тіло зниклої 11-річної Даші Лук'яненко. З'явилася інформація, що вбивця Даші Микола Тарасов міг деякий час ховати труп дівчинки у холодильнику.

З'ясувалося, що батьки підозрюваного у вбивстві 11-річної дівчинки Миколи Тарасова били дітей палицею і називали «сколотою» і «худобою»..

Стало відомо, що мати Тарасова знала про злочин ще до затримання сина.

Мати підозрюваного у звірячому вбивстві 11-річної Дар'ї Лук'яненко на Одещині просила волонтерів допомогти їм із адвокатом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, НП
В тему

Останні матеріали