Відео

Після «пікантного шоу» в центрі Львова п’яний німець наблював копам у Prius (відео)

Після «пікантного шоу» в центрі Львова п’яний німець наблював копам у Prius (відео)

«Алкологольне турне Львовом» запам’ятається громадянину ФРН надовго.

В четвер, 30 травня, у центрі Львова на площі Ринок іноземець – громадянин Німеччини – в стані алкогольного сп’яніння у присутності великої кількості людей роздягався догола та демонстрував статеві органи.

Про це повідомляє відділ комунікацій Національної поліції у Львівській області.

«Патрульні 2-го батальйону отримали повідомлення, що на площі Ринок перебуває іноземець у стані алкогольного сп’яніння та зухвало порушує громадський порядок. Патрульні зв’язалися з працівниками центру безпеки міста, які виявили вказаного чоловіка на камерах спостереження. Згодом інспектори знайшли його на площі Катедральній. Дані чоловіка встановили, ним виявився 30-річний громадянин Німеччини… Слідчим передали запис із камери відеонагляду, на якому чітко видно, що даний чоловік, у присутності великої кількості людей, зокрема дітей, знімав штани та неодноразово оголював статеві органи», – пишуть у поліції.

Після затримання патрульними чоловіку декілька разів стало зле – спочатку в машині патрульної поліції, а потім – у відділку.

«Коли порушника посадили в службовий автомобіль поліції, йому стало погано і чоловік виблював своє «алкогольне турне Львовом» через вікно. Згодом це повторилося і у відділі поліції».

Поліцейські вирішують питання про відкриття проти іноземця кримінальної справи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів
В тему