Відео

Назвали найгірший кіноремейк всіх часів (відео)

Назвали найгірший кіноремейк всіх часів (відео)

Портал 24/7 Wall Street склав рейтинг найгірших і найкращих римейків фільмів в історії кінематографа. У кожен список увійшли по 50 стрічок.

При складанні переліку враховувалися оцінки, виставлені картинам користувачами кіноафіші IMDb і Rotten Tomatoes.

Найгіршим ремейком виявилася фантастична стрічка 2002 року «Роллербол», заснована на однойменній картині 1975 року. Сюжет оригінального фільму Нормана Джуїсона, знятого за оповіданням Вільяма Гаррісона, розгортається в антиутопічному майбутньому, в якому світом править корпорація Energy. Всі види спорту замінив кривавий і жорстокий Ролербол, де спортсмени виступають на роликових ковзанах і мотоциклах. У рімейку Джона Мактірнана розповідалося про зародження цього виду спорту.

На другому місці - «Холодний як лід» 1991 року, переробка «Дикуна» 1953 з Марлоном Брандо.

Третю сходинку посіла мелодрама Гая Річі «Віднесені» з Мадонною, знята за мотивами італійської стрічки 1974 року «Віднесені незвичайною долею в блакитне море в серпні».

У топ-5 антирейтингу також потрапили «Залишені» з Ніколасом Кейджем (ремейк стрічки «Формула Едему») і «Туман» (за мотивами хоррора 1980 року).

Кращим ремейком виявився фільм жахів «Полтергейст» 2015 (переробка однойменного хоррора 1982). За ним слідують мелодрама «У всьому винен Ріо» ( «Хвилинне затьмарення розуму») і драма «Перехрестя» ( «Дрібниці життя»).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему