Відео

«Президент-ютубер»: Зеленський спілкуватиметься з народом через відеопетиції (відео)

«Президент-ютубер»: Зеленський спілкуватиметься з народом через відеопетиції (відео)

У Зеленського склепали свіже відео – про «народовладдя». У ньому команда «Зе!»-президента роз’яснила, як за його правління реалізуватимуть принцип «влада народу».  

Команда новообраного президента Володимира Зеленського записала відеоролик про те, як нова влада планує реагувати на запити суспільства, передає «Кореспондент».

Команда нового президента обіцяє, що Зеленський почує думку людей на вулицях і відповість на їхні претензії.

У ролику показано сюжет із села, де люди прийшли з претензіями до вшанованого перемогою на виборах чиновника, який вирішив «утекти» в село і відмежуватися від їхніх проблем.

«Так здавна склалося, що народ і влада завжди жили на одній планеті, але в паралельних всесвітах. І ми перші, хто придумав такий інструментарій влади, який допоможе навести лад у країні – за допомогою залучення звичайних жителів у суспільне і політичне життя», – кажуть у ролику.

Як саме нова влада збирається це робити, не повідомляється.

«Нехай народ на вулицях висловить свою думку. Є проблема в Україні, яка вас турбує, – напишіть її в коментарях. Найактуальніші розберемо у відеопетиції, і на них відреагує Володимир Зеленський особисто», – стверджують в обраного президента.

 У ролику також з’являється сам Зеленський. Після слів літнього чоловіка «народ на вулицях висловлює свою думку», він відповідає: «А я звертаю на це увагу».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему