Відео

Переполох у Вараші: на Рівненській АЕС уночі спалахнула пожежа (відео)

Переполох у Вараші: на Рівненській АЕС уночі спалахнула пожежа (відео)

Жителі містечка атомників минулої ночі натерпілися страху.

Учора пізно ввечері на Рівненській атомній електростанції, що розміщена у місті Вараш, сталася «НП», пише «Українська правда».

Горів трансформатор, з атомки валував чорний дим, якому передував моторошний звук, схожий на гул літака. Через що місцеві жителі добряче наполохалися.

Відео на приватній сторінці у Facebook опублікував голова молодіжної ради міста Дмитро Бенко.

«На Рівненській АЕС пожежа. Декілька хвилин тому було чутно звук, схожий на літак. Зараз публікую те, що скидають люди в соцмережах», – писав Бенко, коли АЕС налякала варашців чорним димом. Пізніше він же сповістив, що після ліквідування загоряння показники на атомці в межах норми.

«Чекаємо інформації від компетентних людей. Зі слів очевидців – зараз усе ок. Загрози немає. Але, гадаю, вікна у місті Вараш і довколишніх селах вартувало б зачинити. Хай там як», – порадив перестрахуватися Бенко.

За даними видання, пожежа на об’єкті атомної енергетики була ліквідована о 22:00. Як прокоментував журналістам начальник управління інформації і зв’язків із громадськістю Рівненської АЕС Петро Кратик, о 21:03 через пошкодження автотрансформатора зв’язку з наступним його займанням відбулося відключення блока № 3. Зараз функціонують 1-й і 4-й енергоблоки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, НП
В тему