Відео

Провокація: російські пропагандисти вистежили Зеленського біля готелю в Туреччині (відео)

Провокація: російські пропагандисти вистежили Зеленського біля готелю в Туреччині (відео)

Російські пропагандисти не дали новообраному президенту України Володимиру Зеленському спокійно відпочити у Туреччині.

Колеги «славнозвісної» топової пропагандистки Кремля Олени Скабєєвої (у народі отримала прізвисько «зливний бачок») нібито випадково перестріли, а насправді вистежили Зеленського неподалік п’ятизіркового готелю у Бодрумі.

Про «бесіду із Зеленським» повідомила у власному Twitter сама псевдожурналістка Скабєєва, анонсувавши «ексклюзив» у наступному випуску їхньої з чоловіком авторської телепередачі «60 минут». Остання, нагадаємо, систематично поливає Україну брудом на телеканалі «Россия 1».

«Зустріли Зеленського в Туреччині. Повна версія сьогодні о 18:50. Наш ексклюзив!» – написала Скабєєва і долучила фрагмент відеозапису вимушеного спілкування Володимира Зеленського із російськими пропагандистами.

У цьому «промо-ролику» видно, як переможець президентської гонки в Україні вимушений відбиватися від нахабних засланців «Росії 1». Журналісти «60 хвилин» обманним шляхом дісталися на закриту територію готелю і сфотографувалися із новоспеченим президентом України, після чого закидали того питаннями про Мінські домовленості, амністію бойовиків, які воюють проти ЗСУ на Донбасі, тощо. На це Зеленський відповів, що це «питання нашої країни» і «це поганий початок відносин», а також, що він «не починає спілкування з брехні».

Після інциденту з пропагандистами із РФ прес-служба нового президента в Telegram-каналі повідомила, що російські пропагандисти «намагались організувати провокацію».

Нагадаємо, новообраний президент три дні перебував у турецькому місті Бодрум, де, оселившись у п’ятизірковому готелі, відпочивав разом із сім’єю – дружиною і дітьми.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему