Відео

На Дніпропетровщині серед білого дня обстріляли активістів (відео)

На Дніпропетровщині серед білого дня  обстріляли активістів (відео)

На Дніпропетровщині, місті Кам'янське (колись – Дніпродзержинськ)  серед білого дня з авто стріляли по активістах.

Відтак вогнепальне поранення отримав 33-річний керівник громадської організації «Рух Громадська Варта» Євген Найда. Під час стрілянини постраждали ще двоє осіб – пише 24 канал.

Правоохоронці зазначають, що чоловікові та жінці медики надали допомогу на місці. Стрілянина сталася на проспекті Тараса Шевченка біля торгово-розважального комплексу «ЦУМ». В активіста стріляли, коли він вийшов з банку.

У цей момент до узбіччя під'їхав автомобіль з шашками таксі, темно-зеленого кольору, ймовірно Daewoo Lanos з польськими номерами. З нього вийшов чоловік у масці і зробив кілька пострілів в бік Найди зі зброї, схожої на обріз. Після цього чоловік з місця пригоди зник

Окрім того, місцеві ЗМІ інформують, що окрім поліцейських на місці стрілянини є «невідомі, агресивно налаштовані молоді люди».

Найду доправили до міської лікарні швидкої допомоги. Головний лікар Ростислав Винар повідомив, що у нього діагностували «серйозні вогнепальні поранення кінцівок».

Євген Найда відомий як громадський активіст, очолює ГО «Рух Громадська Варта». У 2015 році балотувався на пост мера Кам'янського від партії «Укроп».

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом стрілянини у Кам’янському, внаслідок якої постраждали троє осіб. Правоохоронці кваліфікували справу як замах на вбивство. У мережі тим часом оприлюднили відео з місця подій. Щоправда, самої стрілянини на ньому не видно, чути лише звуки пострілів і крики про допомогу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна
В тему