Відео

На Львівщині бензовоз збив на смерть хлопчика: водій ледь врятувався від самосуду (відео)

На Львівщині бензовоз збив на смерть хлопчика: водій ледь врятувався від самосуду (відео)

На Львівщині,в смт Запитів Кам’янка-Бузького району бензовоз  збив на смерть дитину. Аварія сталася на трасі Київ – Чоп.

У Facebook ГО «Варта-1» депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич повідомив, що смертельна автопригода сталася в селищі Запитів в 11.29.

«Вантажівка Renault скоїла наїзд на хлопчика віком близько 9 років. За словами свідків, хлопчик йшов на науку до церкви і переходив по пішохідному переходу. Одна машина зупинилася, фура не встигла. Проволочила дитину під колесом ще десь сім метрів. Водія фури від самосуду забрали на експертизу», - повідомив Зінкевич.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій бензовоза, 55-річний мешканець Івано-Франківської області, скоїв наїзд на дев'ятирічного хлопчика, місцевого мешканця, котрий переходив проїзну частину по пішохідному переходу. Від отриманих травм хлопчик помер на місці події.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ч.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транмпортними засобами на строк до трьох років.

Водій бензовоза затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування, призначені експертизи.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, львів
В тему

Останні матеріали