Відео

В «ЛНР» на дресирувальника в цирку напав лев (відео)

В «ЛНР» на дресирувальника в цирку напав лев (відео)

Глядачі в окупованому Луганську зняли, як лев напав на дресирувальника.

В Мережі шириться відео, зняте на смартфон одного із глядачів цирку в Луганську. Під час виступу щось пішло не так, один із двох левів не послухався команди і накинувся на єгипетського дресирувальника Хамаду Куту. Чоловік позадкував, зашпортався і впав на піщану арену. Після чого на нього стрибнув хижак і став шматувати. Все на очах у нажаханих відвідувачів вистави.

Відповідні кадри оприлюднили в instagram-акаунті i_love_lugansk.

Та працівник цирку зумів відбитися від лева і загнати обох диких кішок у вольєри. Він відбувся переляком та незначними пораненнями – укусами і подряпинами на руці, нозі і спині. Провину за те, що сталося, Хамада покладає винятково на себе, мовляв, не впорався зі своїми підопічними. «Ми завжди повинні дати тваринам звикнути до нового місця, та цього разу виступи почалися наступного ж дня. Леви просто були налякані. Вони мої діти, і я їм цілком довіряю, навіть більше, ніж людям».

Відзначимо, що наприкінці грудня 2018 року український уряд підтримав заборону на експлуатацію тварин у циркових видовищах із перехідним періодом у 5 років. Та у самопроголошеної «ЛНР» свої правила…

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали