Відео

На очах у дітей: завгосп школи жорстоко вбив собаку (відео)

На очах у дітей: завгосп школи жорстоко вбив собаку (відео)

У Городку, що на Львівщині, трапився прикрий інцидент.

У НВК №2 «Загальноосвітній школі І ступеня-гімназії» завгосп на очах дітей вбив бездомного собаку, запхав його у мішок і кинув у річку.

2 квітня у місті Городок, на території однієї зі шкіл міста, її працівник на очах у дітей побив собаку та кинув його в річку.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

За фактом вчиненого відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами). Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Правоохоронці встановлюють обставини події та причетних до неї осіб.

Це не перший подібний випадок, – йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Діти побачили на шкільному подвір'ї собаку і затягли його до класу. «Собака з нами грав у волейбол, подавав м'ячика. Він реально був класний», – розповідає школярка Вікторія Квішко.

Керівництво школи все заперечує.

 «У нього була шерсть чистого білого кольору як сніг. Він не виявляв ніякої агресії», – доповнює інша школярка Марта Фостяк.

На гавкіт і сміх до класу зайшов директор, кажуть діти. «Директор приходить, каже: чий то собака? Сказали, що бездомний і сказав, що собаку ви більше не побачите, собаці кінець», – розповідає Богдан Смірнов.

А вже за кілька годин семикласниця Софія Пукшин побачила, як пса жорстоко б'ють.Дівчинка не може стримати сліз, її заспокоюють однокласниці. Шоковані діти розповіли про все батькам. Коли один з них написав про це у соцмережі, виявилося, що собак у школі вбивають не вперше.

Обурені батьки прийшли до школи за поясненнями. Директор Петро Продивус розмовляти не налаштований: «Я нічого не буду говорити, чому ви такі наглі? Йде розслідування, все». Але згодом все ж підходить до журналістів аби запевнити - школярі усе вигадали.

«Нікому нічого я не казав робити, сказав вигнати за межі школи», – запевняє керівник навчального закладу.

Завгосп підтримує керівника - собаку, мовляв, не били. Його підлеглий, який, за словами дітей, і катував собаку, все заперечує - мовляв, викинув до річки не пса, а листя.

Проте Софія наполягає – собаку вбили. І якщо цей випадок бачила лише вона одна, інші вбивства можуть підтвердити однокласники.

«Там скинули з мосту, другого собаку закрили в підвалі, він пробув три дні, потім відкрили, побили лопатами і камінням і кинули донизу до річки. Потім я його з подругами пробувала витягати, відігрівати», – розповідає Софія.

Батьки викликали до школи поліцію. Правоохоронці розповіли, що вже спілкувалися із завгоспом школи і допитають усіх інших осіб. Тіла собаки наразі немає, але його продовжать шукати. Якщо тіло собаки знайдуть, всі причетні до катування тварини понесуть відповідальність.

Читайте також:

Під Луцьком собаку діставали з колодязя (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів
В тему