Відео

Назвали зрадника, винного у Дебальцевському котлі (відео)

Назвали зрадника, винного у Дебальцевському котлі (відео)

З’явилася інформація про те,  хто зрадив українських добровольців під час виходу з Дебальцевого.

Екс-СБУшник зізнався у зраді : здав росіянам інформацію про Дебальцеве у 2015 році, пише Depo.Донбас.

В інтерв'ю зрадник розповів російському пропагандисту Александру Коцу про те, яким чином його підлеглі отримували інформацію.

«Був організований витік інформації, і від операції вирішили відмовитися. По лінії СБУ відповідав за це генерал Маліков, він тоді був начальником оперативного штабу центрального апарату СБУ в Краматорську, а мої співробітники були якраз в його команді», – сказав Прозоров.

Гуманітарним коридором українські військові відступали з Дебальцевого. Про мирний відхід українців було обговорено з терористами та їхніми російськими кураторами, проте росіяни договір порушили.

Українських захисників накрила російська артилерія. За весь час оборони Дебальцівського виступу загинули 136 та зазнали поранень 331 військовослужбовець ЗСУ.

25 березня, на день СБУ росіяни влаштували прес-конференцію перебіжчика-сбушника Василя Прозорова. Зрадник на камеру почав розповідати про те, як у 2014 році числився в центральному апараті, штабі АТО.

«З квітня 2014 я добровільно з ідеологічних мотивів сприяв РФ в отриманні інформації», – заявив Прозоров.

Він також почав розповідати про те, що Україна ніби-то має прямий стосунок до катастрофи малайзійського Boeing на Донбасі, вбивстві ватажків-терористів, а також - створення таємних тюрем.

В Службі безпеки України заявили, що перебіжчика Василя Прозорова, який нині працює на Росію торік звільнили через профнепридатність. «Російська пропаганда традиційно нічим не гребує. Тому не дивує, що зрадників, яких всі зневажають, росіяни активно використовують для озвучення своїх заїжджених фейків про «таємні тюрми», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Волинянин вижив після того, як у нього стріляли шість разів

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ
В тему