Відео

У Києві водій автобуса збив трьох жінок на переході: усі потерпілі у важкому стані (відео)

У Києві водій автобуса збив трьох жінок на переході: усі потерпілі у важкому стані (відео)

У Києві, Шевченківському районі столиці, біля  станції метро «Дорогожичі», сталася страшна ДТП. Водій автобуса збив трьох жінок, що переходили дорогу на пішохідному переході, назелене світло світлофора.

Наразі слідчі поліції Києва встановлюють обставини аварії  – повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Вчора ввечері близько 20-ї години  правоохоронці отримали повідомлення про аварію біля  станції метро «Дорогожичі».

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група управління поліції та слідчі столичного главку , які спеціалізуються на розслідуванні ДТП.

Встановлено, що водій автобуса здійснив наїзд на пішоходів, які переходили дорогу на переході на дозволений сигнал світлофора.  У результаті наїзду трьох жінок госпіталізували. За інформацією лікарів, двоє із них перебувають у тяжкому стані.

Водія автобуса затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, з ним спілкуються слідчі. За попередньою інформацією, чоловік був тверезим. Крім того, його доставили до нарколога і відібрали біологічні зразки для встановлення ступеню алкогольного або наркотичного сп’яніння.

У своїх показах водій зазначив, що у транспортному засобі відмовили гальма, однак цю інформацію перевірятимуть експерти, які ретельно оглядають автобус на арештмайданчику. Також буде призначена експертиза технічного стану автомобіля.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За вчинення правопорушення передбачено до восьми років позбавленням права. Встановлюються причини і механізм автопригоди.

Слідчі звертаються до свідків аварії та особливо до людей, які на момент ДТП перебували у салоні автобуса, із проханням звернутися до слідчих підрозділів для надання пояснень.

Відзначається, що очевидці побили водія автобуса на місці ДТП.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, київ
В тему