Відео

Під Одесою п’яний американець на Porsche влаштував гонки з «копами» (відео)

Під Одесою п’яний американець на Porsche влаштував гонки з «копами» (відео)

У печальному підсумку – три машини пом’ять, двоє людей у лікарні. 

Пізно ввечері 16 лютого в Ізмаїлі Одеської області сталася масштабна ДТП. Двоє людей у лікарні, три автомобіля пошкоджені, пишуть «Факти».

Черговий екіпаж патрульної поліції помітив, що вулицею Білгород-Дністровською в напрямку проспекту Миру на швидкості близько 200 кілометрів на годину мчить автомобіль Porsche Cayenne з вимкненими фарами дальнього світла. На вимоги патрульних зупинитися водій не відреагував, більш того – натиснув на газ, прагнучи втекти від переслідування.

Поліцейські передали орієнтування на порушника по радіостанції і продовжили спробу зупинити автомобіль. Але Porsche звернув з Білгород-Дністровської вулиці на проспект Миру, потім – на проспект Суворова, де на перехресті з вулицею Семінарською на великій швидкості зіткнувся з автомобілем Chery Tiggo, який рухався попереду, після чого протаранив запаркований ВАЗ-2109. В результаті зіткнення Chery викинуло за межі проїжджої частини в сквер на газон, а «дев’ятку» – частково на тротуар.

Пасажирів Chery Tiggo, зокрема п’ятирічну дитину, забрала «швидка».

Поліцейські затримали водія Porsche з явними ознаками алкогольного сп’яніння (що пізніше підтвердив проведений тест – 1,9 проміле). Ним виявився 45-річний громадянин США. Заледве місяць тому він придбав цей Porsche у відомого ізмаїльського підприємця.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему